15% korting op Watch NOW voor WP Handleiding lezers

15% korting op Watch NOW voor WP Handleiding lezers

We hebben het tegenwoordig altijd druk. We laten ons leiden door propvolle agenda’s en rennen van hot naar her. Tussendoor proberen we krampachtig om momentjes van ontspanning te vinden in hobby’s, sport en activiteiten. Maar doordat we zo druk zijn met het plannen van onze levens, vergeten we vaak om stil te staan bij wat we aan het doen zijn en daadwerkelijk in het nu te leven. Voor degenen die behoefte hebben om dagelijks even aan het nu herinnert te worden, is er de Watch NOW. En jij kunt als lezer van WP Handleiding van een aantrekkelijke korting profiteren.

Over Watch NOW

De Watch NOW is een uniek mindfulness accessoire dat mensen moet helpen om minder met de tijd en meer met het moment bezig te zijn. Het is ontworpen om ons te inspireren tot het waarderen van wat er om ons heen gaande is. Om ons bewust te worden van wat echt belangrijk is in het leven. Om even los te komen uit het alledaagse gejaag en jezelf terug te brengen in het nu. De Watch NOW is dus écht een tijdloos uurwerk.

De collecties

Het Watch NOW assortiment bestaat uit drie schitterende collecties.

Het Fine horloge heeft een bijzonder elegant en verfijnd ontwerp en is, mede dankzij de verschillende lederen bandjes, het perfecte accessoire voor elke gelegenheid. Het Bold horloge is een ultradun exemplaar van roestvaststaal, met een minimalistisch en tijdloos ontwerp dat ontworpen is om jou je grenzen te laten verleggen. En tot slot is er nog het Exclusive horloge, een origineel en opvallend exemplaar voor de modeliefhebber.

The Watch NOW

Het maakt niet uit welke collectie jouw voorkeur heeft: de Watch NOW is het ideale geschenk, voor een ander of gewoon voor jezelf.

Kortingscode

Speciaal voor jou als lezer van WP Handleiding mogen we een unieke kortingscode weggeven. Je krijgt hiermee 15% korting op je aankoop van een Watch NOW exemplaar.

Je gaat naar https://www.thewatchnow.com/, selecteert het horloge van je keuze en plaatst dit in je winkelmandje. Bij het checkout proces voer je de onderstaande code in:

Promo code: WP10NOW

De korting van 15% wordt automatisch dan op het bedrag in mindering gebracht.

Wacht niet te lang, want de code is alleen in januari geldig! Leven in het nu begint nu.

The Watch Now

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.