Wat kan ik met de nieuwe plugin module op ManageWP?

Wat kan ik met de nieuwe plugin module op ManageWP?

Er worden dagelijks honderden nieuwe WordPress plugins gelanceerd, wat het vrij lastig kan maken om er één te vinden die precies doet wat je wil. Ook krijgen de ontwikkelaars van plugins vaak niet de exposure en credit die ze verdienen. Daarom heeft het team achter ManageWP haar krachten gebundeld om een geweldige bron te creëren voor het vinden van de beste WordPress plugins.

Manage WP WordPress backup plugin

Statistieken

Er zit behoorlijk wat ingewikkelde techniek achter de nieuwe plugin module op ManageWP. Door gebruik te maken van een zelfgebouwd metrisch systeem, analyseert ManageWP de statistieken van de plugins in de WordPress database en beoordeeld deze op basis van de kwaliteit van de plugins (gebaseerd op WordPress compatibiliteit, ondersteuning, enzovoorts), de groei van het aantal downloads, en de gebruikerswaarderingen van de voorgaande week. Naar aanleiding van de score, het totale aantal downloads en de waardering komt de betreffende plugin hoger of lager op de lijst te staan.

 

Zoeken

Het vinden van een plugin in een bepaalde categorie is ook een stuk makkelijker. De categorieën worden bovenaan weergegeven, en zodra je een plugin ziet die interessant genoeg is om op te klikken, kom je op de Plugin Details pagina. Hier kun je zien wie de plugin heeft gemaakt, hoe de plugin aan zijn score is gekomen, enzovoorts. Daarnaast worden er Awards aan plugins toegewezen, om ervoor te zorgen dat de makers de erkenning krijgen die ze verdienen.

Ook kun je de plugin direct downloaden.

Wat kan ik met de nieuwe plugin module op ManageWP

 

Vergelijken

Wil je twee plugins met elkaar vergelijken? Geen probleem! Onder het Compare Plugins tabje kun je eerst de naam van één plugin invoeren, en daaronder de naam van een andere. Klik je vervolgens op de Compare knop, dan kun je alle data op een duidelijke manier met elkaar vergelijken.

Tot slot

De nieuwe plugin module op ManageWP is relatief nieuw, maar nu al zeer succesvol. De interface is niet alleen veel overzichtelijker dan op bijvoorbeeld WordPress.org, maar je kunt ook direct de kwaliteit van een plugin zien. Natte vingerwerk is dus verleden tijd. Als je het nog niet hebt gedaan, moet je zeker even een kijkje nemen op ManageWP.org om te zien wat voor voordelen de nieuwe plugin module nog meer te bieden heeft!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.