Waar vind je nieuws over WordPress

Waar vind je nieuws over WordPress

De WordPress community groeit en wordt alsmaar groter. Zo’n grote community is dan ook continu aan het veranderen. Het is uiteraard belangrijk voor WordPress gebruikers om het nieuws over deze CMS te blijven volgen, vooral de webmasters die geld verdienen met WordPress zullen graag het laatste nieuws willen bijhouden! Maar hoe? En waar? Is er een website waar alle informatie in één oogopslag gevonden kan worden? Helaas niet, dit zou een te grote taak zijn voor slechts één enkele website. Gelukkig zijn er wel een paar hele goede websites waar je de laatste nieuwtjes over WordPress kunt vinden.

waar vind je wordpress nieuws

Officiële WordPress website

Om te beginnen is er de officiële website van WordPress waar het WordPress Nieuws te vinden is, en niet te vergeten het ‘behind the scenes’ blog Make WordPress waar je kunt volgen wat er allemaal nog gaat komen.

WordPress.com blogplatform

Hoewel WordPress.com News alleen blogt over het WordPress.com blogplatform, is dit ook een interessante website om in de gaten te houden, met name omdat de nieuwste WordPress features als eerste uit te proberen zijn door gebruikers van WordPress.com.

WordPress Planet

Dan is er ook nog WordPress Planet. Deze website verzamelt nieuws gerelateerde artikelen over WordPress van verschillende websites over de hele wereld. En Post Status, waar wordt geschreven over de laatste WordPress nieuwtjes en onderwerpen als business, design, development, blogging, etc.

WordPress Handleiding

Uiteraard proberen wij je ook altijd op de hoogte te brengen van het laatste nieuws over WordPress, nieuwe plugins en widgets, handige codes en weetjes via de WP Handleiding WordPress blog. Voordeel van deze blog is dat het uiteraard allemaal in het Nederlands geschreven is!

Tot slot moet je niet vergeten om gebruikers op Twitter, Facebook en Google+, die berichten plaatsen over WordPress, te volgen voor de laatste interessante nieuwtjes.

WordPress website bouwen

Heb je nog geen WordPress CMS op jouw website? Dan wordt het tijd om deze te installeren! Ga naar WordPress.org om WordPress te downloaden. Of ga naar WordPress.com en maak een gratis WordPress website aan. Heb je hulp nodig? Bekijk dan hier de Nederlandse WordPress handleidingen.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.