Videozoom plugin voor Vlogger websites

Videozoom plugin voor Vlogger websites

Video blogging is natuurlijk niets nieuws: er zijn tegenwoordig talloze mensen die hun brood verdienen met het produceren van hun eigen video’s. Om je online video’s op een professionele manier weer te geven, heb je natuurlijk wel een WordPress thema nodig dat geoptimaliseerd is voor video’s. In dit artikel nemen we Videozoom 4.0 for WordPress onder de loep!

Videozoom wordpress plugin voor vlogger websites

Video

Videozoom is een elegant, premium WordPress thema dat is voorzien van een video slider, die de video’s die je in de feed zet afspeelt. Het hoeven niet per se YouTube video’s te zijn; Vimeo en JW Player video’s werken ook, en je kunt ook zelf gehoste video’s plaatsen. Wil je een video op de volledige breedte van het scherm laten afspelen? Geen probleem! Het thema genereert automatisch video thumbnails bij elke video die je plaatst, wat een hoop werk en frustraties scheelt; wie heeft er nu nog de tijd om zelf thumbnails te gaan zitten maken?

Responsive

Videozoom is een responsive thema, wat betekent dat het er niet alleen op laptops en desktop computers maar ook op smartphones en tablets fantastisch uitziet. Het maakt op alle apparaten gebruik van een zeer intuïtieve navigatie, die de gebruiksvriendelijkheid van je website een flinke boost zal geven; daar hoef je dus geen usability expert voor te zijn!

Design

Wat het design betreft heb je de keuze uit lichte en donkere skins. Videozoom maakt gebruik van het ZOOM framework, waarmee je heel makkelijk elk detail van je site kunt aanpassen om aan je wensen te voldoen. Je logo veranderen en buttons en allerlei handige shortcodes toevoegen is een fluitje van een cent.

Een demo van het Videozoom WordPress thema kun je hier bekijken.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.