Ulysses 22: Nu ook WordPress berichten bewerken

Ulysses 22: Nu ook WordPress berichten bewerken

Als je gebruik maakt van Ulysses op je Mac, iPad of iPhone, dan weet je dat deze Apple schrijfapp een bijzonder aangename, afleidingsvrije schrijfervaring biedt. Ulysses maakt het ook mogelijk om content na het schrijven direct naar verschillende formats te exporteren. Zo kun je je teksten ook direct op je WordPress website publiceren. De nieuwste versie van de app, Ulysses 22, brengt nog meer verbeteringen aan binnen de soepele integratie met WordPress. Je kunt nu namelijk ook reeds gepubliceerde WordPress berichten bewerken vanuit Ulysses. 

WordPress berichten bewerken vanuit Ulysses

Het kan de beste onder ons overkomen: je besteedt veel aandacht aan je blogbericht, maar merkt de typo’s, grammatica foutjes of andere onvolkomenheden pas op als je later naar het gepubliceerde artikel kijkt. Tot voor kort moesten Ulysses gebruikers in zo’n geval overschakelen naar WordPress om hun reeds gepubliceerde blogberichten te kunnen bewerken. Maar met de nieuwste versie van de schrijfapp hoeft dat niet meer. Ulysses 22 maakt het mogelijk om je bestaande WordPress blogberichten gewoon vanuit de app te updaten. Je brengt simpelweg de wijzigingen aan en klikt of tikt weer op ‘Publiceren’. Hierdoor wordt de tijdbesparende integratie met WordPress nog beter, en is het reviseren van je WordPress berichten nog makkelijker dan ooit. Wel goed om te weten is dat je, vanwege een technische kwestie met iCloud synchronisatie, alleen een bericht kunt updaten vanaf hetzelfde apparaat als waar je het oorspronkelijk op gepubliceerd hebt. 

Meer weten over Ulysses en WordPress?

Maak je gebruik van Apple apparaten en ben je nog niet bekend met Ulysses? Dan is het zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. De app biedt een gratis proefperiode op al je Apple apparaten. Mocht het bevallen, dan kun je voor $5,99 per maand (of $49,99 per jaar) een premium abonnementje aanschaffen. 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.