TweetDis: Maak elke zin ‘tweetable’!

TweetDis: Maak elke zin ‘tweetable’!

Twitter is nog altijd een van de meest populaire sociale netwerken. Door je bezoekers aan te moedigen om je blogposts te delen op Twitter, kun je een veel groter publiek bereiken en meer naamsbekendheid verwerken. Maar hoe doe je dat precies? Wel, met behulp van TweetDis!

Over TweetDis

TweetDis is een handige plugin waarmee je elke zin ‘tweetable’ kunt maken. Als je bijvoorbeeld een goede quote in je content hebt staan, een zinnetje dat je perfect geformuleerd hebt, of een uitspraak waar je heel trots op bent, kun je dat stukje tekst ‘tweetable’ maken. Zo motiveert de plugin je bezoekers om bepaalde content te tweeten. En dat kunnen ze doen met slechts 2 klikken van de muis!

tweetdis

Als je de plugin geïnstalleerd hebt, kunnen je bezoekers moeiteloos delen van je content met hun volgers op Twitter delen. Het enige dat je hoeft te doen is een stukje tekst in de tweet-box plaatsen.

Zodra een bezoeker op de ‘tweetable’ tekst klikt, zal TweetDis er automatisch een tweet van maken. Deze plugin kan ieder stukje tekst ‘tweetable’ maken!

Je kunt ook tweet pop-ups inschakelen om meer shares aan te moedigen. Daarbij kun je de kleuren van tekstjes en links, borders, lettertypes en andere instellingen aanpassen.

tweetdis

Je kunt een standaard Twitter account of een custom link instellen die aan alle tweets wordt toegevoegd. Zo kun je dus zonder dat je er moeite voor hoeft te doen je site of eigen Twitter account promoten. Daarbij is TweetDis slim genoeg om je te waarschuwen als je meer dan 140 tekens wil highlighten.

Ook goed om te weten: de plugin maakt gebruik van shortcodes om zinnen ‘tweetable’ te maken, en beïnvloed niet je ‘gewone’ social sharing knoppen.

Interesse in TweetDis?

De TweetDis for WordPress plugin kost $17 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.