Top 10 gratis WordPress thema’s

Top 10 gratis WordPress thema’s

Het aantal WordPress thema’s waar we tegenwoordig uit kunnen kiezen is eindeloos. Het vinden van een goed gratis WordPress thema is echter nog lang niet zo eenvoudig. Om je op weg te helpen hebben we onze 10 favoriete gratis WordPress thema’s voor je op een rijtje gezet!

Dazzling Gratis WordPress Thema

Dazzling Gratis WordPress Thema

Dazzling is een mooi, responsive thema, ontworpen door colorlib. Het Retina ready thema is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en gebouwd op het Bootstrap 3 platform. Het kan gebruikt worden voor blogs, portfolio’s, zakelijke websites en nog veel meer. Dankzij de WooCommerce integratie is Dazzling ook prima geschikt voor webshops

Download Dazzlin

AccesPress Mag WordPress Thema

AccesPress Mag WordPress Thema

AccesPress Mag is een mooi magazine thema, dat tevens gebruikt kan worden voor online kranten en blogs. Het is een responsive, SEO-vriendelijk thema, dat compatible is met WooCommerce en bbPress en geoptimaliseerd is voor Google AdSense. En als je er even niet uitkomt, heb je online chat ondersteuning.

Download AccesPress Mag 

Sparkling WordPress Thema

Sparkling Gratis WordPress Thema

Sparkling is een responsive, SEO-vriendelijk en translation ready thema met een moderne layout, eveneens ontworpen door colorlib. Het thema ondersteund de meeste zo niet alle gratis en premium plugins, zoals Gravity Forms, Contact Form 7, SEO By Yoast en W3 Total Cache.

Download Sparkling

Resolution WordPress Thema

Resolution Gratis WordPress Thema

Resolution is een multi purpose thema dat gebruikt kan worden voor blogs, eCommerce, zakelijke websites, enzovoorts. Het is gebouwd met behulp van HTML5, CCS3 en jQuery. Resolution heeft een responsive ontwerp met meerdere layout opties en is croos browser compatible.

Download Resolution

Accelerate WordPress Thema

Accelerate WordPress Thema

Ook Accelerate is een thema dat voor vrijwel alle doeleinden kan worden gebruikt. Je hebt de keuze uit vier verschillende layouts en je kunt een custom achtergrond maken. Accelerate is translation ready en wordt gekenmerkt door een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Download Accelerate

DW timeline WordPress Thema

DW timeline GRatis WordPress Thema

DW timeline is ontworpen door designwall en kan gebruikt worden voor o.a. blogs en portfolio sites. Leuk aan dit thema zijn de handige vraag-en-antwoord plugin en de unieke timeline layout. DW timeline ondersteund Bootstrap 3 en Theme Wrappers.

Download DW timeline

News Mix WordPress Thema

News Mix WordPress Thema

News Mix is een professioneel ogend thema dat bij uitstek geschikt is voor blogs, online magazines en nieuwssites. Het is een responsive thema, gebouwd met HTML en CSS3, inclusief 5 custom widgets en talloze andere features. En als je meer wil, kun je natuurlijk altijd upgraden naar de premium versie.

Download News Mix

Fullby gratis WordPress Thema

Fullby gratis WordPress Thema

Fullby is een volledig responsive thema, gebaseerd op Bootstrap en prima geschikt voor blogs, online portfolio’s en zakelijke websites. Het thema bevat een enorme lijst met iconen, inclusief de nieuwste widgets.

Download Fullby

Flat Theme WordPress Thema

Flat Theme WordPress Thema

Flat Theme is een responsive WordPress thema dat heel veel aanpassingsmogelijkheden biedt zodat je je thema helemaal naar je eigen wensen en behoeften kunt aanpassen. Flat Theme bevat een shortcode generator en talloze leuke iconen.

Download Flat Theme

Point WordPress Thema

Point WordPress Thema

Point is een responsive, SEO-vriendelijk thema van mythemeshop met vele thema mogelijkheden. Het thema is translation ready én je hebt 24/7 ondersteuning van mythemeshop wanneer je ergens niet uitkomt.

Download Point

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.