Presentaties maken in WordPress met Flowtime!

Wanneer je denkt aan presentaties, denk je waarschijnlijk aan Microsoft PowerPoint. Niet een erg stimulerende gedachte. Maar wist je dat je tegenwoordig ook met WordPress presentaties kunt maken? Flowtime maakt dit mogelijk.

Presentaties maken in WordPress met Flowtime

Met Flowtime kun je op een simpele, snelle manier online presentaties maken. Het programma is gebouwd op basis van de W3C standaarden. Animaties en overgangen worden gemaakt met behulp van CSS3, terwijl javascript de overige functionaliteiten voor zijn rekening neemt. Daardoor blijft alles heel licht.

Het mooie van Flowtime is dat het compatible is met alle moderne browsers. Je kunt je presentatie dus gewoon vanaf het World Wide Web presenteren. Geen programma’s meer nodig.

De bediening van je presentatie kan niet simpeler dan bij Flowtime. Je navigeert door de presentatie met behulp van de pijltjestoetsen, en door op ESC te drukken krijg je een overzicht van alle slides.

Je hebt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van fragmentatie, transities, lijstjes, thema’s, stijlen en afbeeldingen.

En het mooiste is nog: Flowtime is geheel gratis en open source. Misschien toch tijd om PowerPoint te dumpen?

Wil je meer weten? Kijk dan op http://premium.wpmudev.org/blog/create-presentations-in-wordpress-with-flowtime/

Geef een reactie