5 premium WordPress thema’s voor bands, muzikanten en DJ’s

5 premium WordPress thema’s voor bands, muzikanten en DJ’s

In dit digitale tijdperk is het voor muzikanten van essentieel belang om een indrukwekkende website te hebben. Unieke design elementen en functionaliteiten kunnen je helpen om je muziek te verspreiden, je tracks te laten downloaden, en je merchandise te verkopen. Gelukkig heeft WordPress in 2017 volop mooie premium WordPress thema’s voor bands, muzikanten en DJ’s. We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet!

WordPress thema’s voor bands, muzikanten en DJ’s

#1. Harmony

harmony
Harmony

Harmony is een WordPress thema dat alle componenten bevat die je nodig hebt om een prachtige muziek website te creëren. Het thema bevat een ingebouwde audiospeler, kant-en-klare templates en een custom evenementen post type. De intuïtieve thema customizer biedt eindeloze design opties. Ook heb je de beschikking over een grote verzameling shortcodes. Wil je je eigen merchandise verkopen via je website? Geen probleem! Harmony biedt namelijk volledige ondersteuning voor WooCommerce.

Prijs: $69 | Meer informatie

#2. Jam Session

Jam Session
Jam Session

Jam Session is een gewaagd en toch heel professioneel ogend thema. Het biedt veel flexibiliteit. Je krijgt de beschikking over de Slider Revolution plugin en custom post types voor je discografie en foto gallerij. Je gigs kun je op verschillende manieren weergeven. Ook dit thema is uitgerust met een ingebouwde audiospeler. Jam Session biedt tevens ondersteuning voor YouTube en SoundCloud embedding.

Prijs: $59 | Meer informatie

#3. SPECTRA

Spectra
Spectra

SPECTRA is een WordPress thema dat ontworpen is voor DJ’s en producenten. Het thema biedt je de mogelijkheid om opvallende beelden met gave effecten zoals parallax scrolling te combineren. Zo kun je een website creëren die direct impact heeft! Het bouwen is overigens heel makkelijk, want je hebt de beschikking over de Visual Composer plugin. SPECTRA is tevens voorzien van een ingebouwde audiospeler, ondersteuning voor SoundCloud en MailChimp integratie.

Prijs: $59 | Meer informatie

#4. Obsidian

Obsidian
Obsidian

Obsidian is een mooi, elegant thema met een aantal plugins die je niet in veel andere thema’s tegenkomt. Zo heb je de beschikking over de AudioTheme plugin, die vol zit met muziek-specifieke functies. Hierbij kun je denken aan discografieën, gig lijsten en video’s. Ook krijg je toegang tot de premium Cuebar audiospeler plugin, en de Billboard plugin helpt je bij het creëren van pakkende landingspagina’s of splash pagina’s.

Prijs: $69 | Meer informatie

#5. Uncode

Uncode
Uncode

Uncode is een modern en veelzijdig thema dat zeer breed inzetbaar is. En vanwege de vele manieren om met Uncode je talenten te laten zien, staat ook deze in onze lijst van beste WordPress thema’s voor bands, muzikanten en DJ’s. Het thema biedt ondersteuning voor SoundCloud en bevat de Visual Composer plugin. Je hebt de keuze uit allerlei handige opties zoals sliders, carrousels en scroll-effecten. Er zijn tientallen kant-en-klare layouts en duizenden fonts en iconen om uit te kiezen. Online merch verkopen kan ook, want Uncode biedt WooCommerce ondersteuning.

Prijs: $59 | Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.