Ole van der Straaten actief in online ondernemingen

Ole van der Straaten actief in online ondernemingen

Ole van der Straaten (60) is als Young President Coach nu ook actief in online ondernemingen. Het betreft de ondernemingen www.appromoters.com en www.JasperAlblas.nl.

Ole van der Straaten actief in online ondernemingen

Appromoters.com beweegt zich in de booming arena van mobile apps inclusief games wereldwijd, en focust op het linken van de juiste mobiele apps aan de juiste doelgroepen. Deze onderneming wordt geleid door COO Raoul Milhado (25) en CEO Florian Rost van Tonnningen (25).

Jasperalblas.nl concurreert op de groeiende afslankmarkt van Nederland, en focust op het geven van lekkere en duidelijke afslankrecepten aan iedere consument die duurzaam gewicht wil verliezen. Naamgever Jasper Alblas (28) is de CEO.

Beide ondernemingen verdubbelen zowel top- als bottomline dit jaar. Bij online ondernemingen denk je niet snel aan een adviseur die toen hij zelf eind 20 was nog werkte in het pre-internet tijdperk. Op de vraag wat zijn toegevoegde waarde is binnen deze internet ondernemingen antwoordt Ole:

“Mijn werk bestaat uit coaching en training in business building en ego management. In feite zijn deze twee modules universeel nuttig voor ieder bedrijf, of het nu offline, online of offline + online bezig is. Waar ik denk dat ik Appromoters en JasperAlblas het meest mee gediend heb, is het helpen scherp krijgen van hun what, how en why. Een jonge ondernemer hangt nu eenmaal het liefst met zijn hoofd onder de motorkap en verliest dan nog wel eens zijn blik op het type auto waaraan hij knutselt. En wat beide zaken mij op hun beurt hebben teruggegeven is hun voorbeeld van tomeloos enthousiasme en giga snelheid in handelen – hier krijg ik inspiratie van!”

Ole van der Straaten coacht op dit moment 6 post startup ondernemingen:

Hiernaast is hij bezig samen met BrownCow (www.browncow.nl / experts for entrepreneurs platform) een 1 jarige executive course op te zetten voor founders van post startup ondernemingen die toe zijn aan een verdiepingslag in het gezelschap van peers.

Voor meer informatie: kijk op www.olevanderstraaten.nl.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.