Nieuwe WordPress website voor dagaanbiedingen

Weer een nieuwe WordPress website erbij! En wat voor een. Het webdesign en online marketingbureau Blog Designs heeft voor Check Aanbiedingen een overzichtelijke website gemaakt waarop dagelijks alle online dag- en weekaanbiedingen worden weergegeven. De website is gemaakt met WordPress en omdat het zo’n ongewone en redelijk ingewikkelde website is, die goed laat zien wat er allemaal mogelijk is met WordPress, vond ik hem het vermelden waard.

WordPress Website Check AanbiedingenDe website is gemaakt voor Check Aanbiedingen en je kunt hem hier live bekijken. Waarom is deze website speciaal? Omdat het op de homepage in kleine blokken de aanbiedingen van de dag weergeeft. Deze worden elke dag automatisch geupdate met informatie over een nieuwe actie of aanbieding. In het menu kun je naar verschillende categorieën gaan zodat je alleen de acties of aanbiedingen te zien krijgt waarin jij geïnteresseerd bent.

De website is gebouwd op het Ask It WordPress Thema, maar het is indrukwekkend hoe het thema is aangepast zodat het niet meer op het originele thema lijkt.

De CheckAanbiedingen website is gemaakt met WordPress en maakt gebruikt van verschillende plugins. Voor vragen over de website verwijzen we je graag naar de bouwers, BlogDesigns.

2 reacties op “Nieuwe WordPress website voor dagaanbiedingen”

 1. Koopjes schreef:

  Beetje jammer dat je dit hier promoot, Die aanbiedingen zijn niet up-to-date en de afbeeldingen laden niet. Als ze wel laden kloppende verhoudingen niet. Mooi stukje techniek… Niet dus.

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Dag Koopjes,

   Het bericht is van 31 maart 2013, de website van Check Aanbiedingen is in de tussentijd stopgezet door de klant, hierdoor doen de afbeeldingen het niet allemaal. En dat is logisch, als de klant de feeds niet up-to-date houdt.

   Groet, Thijs

Geef een reactie