Nieuwe WordPress handleiding voor WordPress 4.0!

WordPress 4.0 is enkele dagen geleden online beschikbaar gemaakt voor iedereen en vandaag hebben wij de laatste aanpassingen aan alle WP Handleidingen doorgevoerd. Vanaf nu zijn alle beschikbare WordPress handleidingen weer helemaal up-to-date voor WordPress 4.0.

WordPress 4.0 handleiding

Wat is nieuw in WordPress 4.0?

Met de komst van WordPress 4.0 zijn er een aantal zaken verbeterd die voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid van WordPress verbeteren. Zo is de zichtbaarheid van de toolbar tijdens het opmaken van een bericht of pagina gewijzigd, het is nu nog eenvoudiger om media bestanden te embedden op je website, de informatie die bij plugins wordt weergegeven is flink uitgebreid en het is gemakkelijker geworden om media bestanden aan te passen. Alle nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan de WordPress handleiding en worden stap voor stap uitgelegd.

Wat is nog meer nieuw in de WordPress handleiding?

Naast de nieuwe functionaliteiten hebben we ook 5 nieuwe plugins toegevoegd aan de handleiding voor WordPress 4.0. In de nieuwe versie bespreken we nu in totaal 20 plugins die wij aanraden om te gebruiken voor je website.

De nieuwe versie gratis ontvangen

Klanten van WP Handleiding die korter dan 6 maanden geleden zonder korting een handleiding hebben besteld kunnen gratis de nieuwe versie opvragen door een mail te sturen inclusief ordernummer naar info@wphandleiding.nl.

Pluspunten WP Handleiding

Geef een reactie