Lumise Product Designer voor WooCommerce

Lumise Product Designer voor WooCommerce

WooCommerce maakt het super makkelijk om je eigen webshop op te zetten en je producten online te verkopen. Als je bedrukbare producten verkoopt, kan het leuk zijn om je klanten de mogelijkheid te bieden hun bestelling zelf te customizen. Lumise Product Designer is de plugin waarmee je deze functionaliteit aan je WooCommerce shop kunt toevoegen. Ideaal voor T-shirts, hoodies, petten, sneakers, mokken, tassen, stickers, kaarten en nog veel meer!

Over de Lumise Product Designer plugin

Lumise biedt je klanten de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en andere visuele elementen aan hun bestelling toe te voegen. De gebruiksvriendelijke drag & drop interface biedt volop flexibiliteit. Zo kunnen klanten gemakkelijk alle gangbare bestandsformaten uploaden (of afbeeldingen gebruiken van Facebook, Instagram, Pixabay en Unsplash), foto’s bewerken, maskers toevoegen, achtergronden transparant maken en teksteffecten toevoegen.

lumise product designer

Je klanten hebben toegang tot de nieuwste  Google Fonts, en de lagen (net als in Photoshop!) helpen hen objecten te arrangeren. Ze kunnen ontwerpen exporteren en importeren, en op een ander apparaat weer verder werken aan hun designs. Ontwerpen die klaar zijn kunnen met slechts enkele muisklikken aan het winkelwagentje gevoegd worden – of zijn te bestellen via de one-page checkout. Je klanten kunnen zelfs hun ontwerpen met hun vrienden delen via sociale media; onder andere Facebook en Instagram worden ondersteund.

lumise product designer

Lumise is niet alleen aan de front-end heel gebruiksvriendelijk. De plugin biedt ondersteuning voor multi-output – zo kunnen de ontwerpen worden geëxporteerd als PDF, SVG en JSON. Je kunt prijzen instellen voor verschillende elementen, kleuren en printmethodes. Zo weet je zeker dat je voldoende verdiend aan elke printopdracht.

lumise product designer

Lumise Product Designer is een mobielvriendelijke plugin die tevens vertaald kan worden. De plugin kost $50 en is verkrijgbaar via CodeCanyon. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is en of Lumise Product Designer iets voor jouw website is? Er is een live demo voor zowel de front-end als de back-end van de plugin! Mocht je nog vragen hebben voor je tot aankoop overgaat, dan kun je een live chat starten met het team.

 

Lees ook: Gratis verzending aanbieden in je WooCommerce shop?

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.