Hosting voor je WordPress website via WP Hosty

front-headerWPhosty.nl is een full service hostingbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van WordPress webhosting en de ontwikkeling van WordPress websites. Met de hosting producten bieden ze oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze onderscheiden zich met bereikbaarheid, WordPress deskundigheid en klantvriendelijke service.

Als relatie van WPhandleiding.nl ontvangt u 50% korting op uw webhosting via WP Hosty. Klik hiervoor op de onderstaande button en gebruik de couponcode WPHAND

logo-wp-hosty

Bestel hier uw WordPress Hosting pakket

Gratis verhuisservice

Heeft u al een WordPress website en wilt u naar ons verhuizen? Met onze gratis WordPress verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van jouw domeinnamen, websites en e-mail.

WordPress Support

Wij onderscheiden ons niet alleen van onze concurrenten door ons WordPress helpdesk, maar ook doordat wij u verder kunnen helpen indien u problemen ondervindt met uw WordPress website.

WordPress updates

WordPress komt regelmatig met nieuwe updates. Deze updates kunt u via ons controlpanel met één druk op de knop installeren. U kunt er ook voor kiezen WordPress automatisch te laten updaten.