GoDaddy's nieuwe WordPress Quick Start Wizard

GoDaddy’s nieuwe WordPress Quick Start Wizard

GoDaddy heeft afgelopen week een nieuwe dienst gelanceerd: WordPress Websites. Deze dienst, die voorzien is van de exclusieve WordPress Quick Start Wizard, moet het nog makkelijker maken om WordPress websites te lanceren.

Totaalpakket

“WordPress is een enorm ecosysteem, en meer dan 25 procent van de beste 10 miljoen websites in de wereld draait erop,” zei Jeff King in een verklaring. King is senior vice president van GoDaddy Hosting. Meer dan de helft van alle hosting klanten van GoDaddy maakt gebruik van WordPress. Het is dus logisch dat het bedrijf hierop wil inspelen. “Het is een ongelofelijk populair platform,” zei King, “maar het kan technisch complex zijn voor ondernemers die hun eigen website willen maken.” De nieuwe dienst is dan ook geheel gericht op de kleine ondernemer. GoDaddy’s nieuwste feature begon afgelopen maand met de acquisitie van ManageWP, een WordPress site management tool. Hierdoor kan GoDaddy nu een totaalpakket aanbieden: WordPress site ontwikkeling, management en hosting.

GoDaddy WordPress Quick Start Wizard

Volgens GoDaddy zal hun nieuwe, exclusieve WordPress Quick Start Wizard het nog makkelijker maken voor kleine ondernemingen om een professionele WordPress website op te zetten. De WordPress Quick Start Wizard bouwt verder op GoDaddy’s bestaande WordPress oplossing. Je krijgt de beschikking over gratis high-quality afbeeldingen voor elke denkbare sector en professioneel ontwikkelde premium thema’s. Ook is er een Visual Page Editor met Drag & Drop functie. Je kunt heel makkelijk een blog, foto gallerij of contactformulier aanmaken, en integratie met de populairste sociale netwerken realiseren.

Bèta

Tijdens de testfase van de bèta versie van de dienst, bleek de gemiddelde tijd om een WordPress site te publiceren met maar liefst 73% af te nemen. Daarbij werd het aantal gebruikers dat succesvol een website wist te publiceren verdrievoudigd.

De GoDaddy diensten zijn uiteraard niet gratis. Afhankelijk van welk abonnement je kiest betaal je een vast bedrag per maand.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.