Gaat het verkopen van je huis moeizaam? Promoot je huis met een eigen WordPress website!

De huizenmarkt zit op dit moment niet mee. Huizenprijzen dalen, mensen hebben steeds minder te besteden en het is hierdoor zeer moeilijk om je huis aan de man te brengen. Websites zoals Funda en Jaap maken je feitelijk ‘één uit velen’ wanneer je je eigen huis probeert te verkopen – dus vaak steek je niet met hoofd en schouders boven de rest uit. Een mogelijkheid is dan om een WordPress website op te zetten voor de verkoop van je huis. In dit artikel helpen we je kort op weg.

Huis verkopen met een wordpress website

Een eigen website voor je huis

Voor de verkoop van je huis is het belangrijk om een theme te selecteren voor je WordPress website die het belangrijkste van je woning belicht: het beeld. Zorg ervoor dat je een responsive thema kiest dat dus goed weergegeven wordt op alle mogelijke schermformaten (van mobiel tot aan desktop). Belangrijk is dat foto’s hierin een prominente plek in nemen, want deze geven het beste beeld van je nieuwe woning. Foto’s vertellen immers meer dan een duizend woorden.

Andere nuttige toevoegingen

Naast veel foto’s van je woning, is het belangrijk dat je een pagina opzet met daarin een nuttige en uitgebreide omschrijving van de details van de woning. Het beste kun je daarnaast met behulp van een plugin  ook een kaart kunt toevoegen om de locatie van je woning uit te lichten. Bijvoorbeeld met de WP Google Maps plugin. Hiernaast is het een goed idee om het gemakkelijk te maken om contact met jou (of jouw makelaar) op te nemen in het geval van vragen. Je kan hierbij denken aan een e-mail formulier of links naar relevante social media accounts. Een formulier kun je eenvoudig maken met de Easy Contact Forms plugin. Als je de drempels tot contact zo laag mogelijk maakt, vergroot je je kansen tot verkoop enorm.

Geen zin en tijd om het zelf te doen

Heb je geen tijd en niet de kennis om zelf snel (binnen een week) een WordPress website te bouwen voor de verkoop van je huis? Wij helpen je graag op weg met een nieuwe WordPress website inclusief invulling van de afbeeldingen, teksten, details en contactgegevens voor €295,-. Het enige dat je hoeft te doen is de inhoudelijke informatie van het huis en de afbeeldingen aan te leveren. Interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@wphandleiding.nl.

2 reacties op “Gaat het verkopen van je huis moeizaam? Promoot je huis met een eigen WordPress website!”

  1. Sven schreef:

    Wat een goed idee om een website te bouwen om zo de verkoop van je woning te promoten. Hoewel de markt nu wel gunstig is voor verkopers, lijkt me dit best een goed idee. Wij willen deze zomer een nieuwe huis kopen (en dus ons oude huis verkopen). Tijd om eens met WP te gaan knutselen.

  2. Jantine schreef:

    Dat is best een goed idee! We verkopen ons huis zelf, en hebben inmiddels twee v-borden in de tuin staan. Het loopt nog niet bepaald storm, dus en eigen website om zo ons huisje is de spotlight te zetten is best een optie.

Geef een reactie