5 geweldige fullscreen WordPress thema’s

5 geweldige fullscreen WordPress thema’s

Fullscreen WordPress thema’s zijn een geweldige manier om foto’s of video’s weer te geven, en zijn dan ook vooral populair onder fotografen, (mode)ontwerpers en iedereen die een grote visuele impact wil maken. In dit artikel hebben we 5 geweldige premium fullscreen WordPress thema’s voor je geselecteerd.

Fullscreen WordPress thema’s

Darkroom ($59)

fullscreen

Darkroom is een minimalistisch, responsive fullscreen WordPress thema. Er zijn 8 verschillende fullscreen stijlen om uit te kiezen, met o.a. een fullscreen slideshow, een fullscreen HTML 5 video en een fullscreen fotomuur. Het thema is geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt een uitstekend support forum. Darkroom is WooCommerce ready, dus ook zeer geschikt voor webshops.

Bekijk de demo

Photogra ($49)

fullscreen

Photogra is het perfecte fullscreen WordPress thema voor fotografen, creatieve bedrijfjes of ondernemingen die een indrukwekkend portfolio hebben. Dankzij het responsive ontwerp ziet het thema er op alle apparaten geweldig uit, en er zitten een aantal coole jquery effecten bij die het eindresultaat alleen maar spectaculairder maken. Daarbij is Photogra heel makkelijk te bewerken, zelfs voor beginners.

Bekijk de demo

Inspiro ($69)

fullscreen

Inspiro is een professioneel fullscreen WordPress thema met een modern design en een breed scala aan functionaliteiten, waaronder een fullscreen slideshow, een gallerij module en een live customizer. Op de home pagina is een video lightbox geintegreerd, waar je YouTube en Vimeo video’s kunt afspelen. Ook dit thema is WooCommerce ready, en dus ook prima geschikt voor webwinkels.

Bekijk de demo

Keres ($49)

fullscreen

Keres is een responsive fullscreen WordPress thema met 10 ingebouwde gallerij templates en 3 portfolio templates. Je kunt gebruik maken van meer dan 300 ingebouwde Google Fonts, handige ingebouwde shortcodes en fullscreen Google Maps ondersteuning, en dankzij de AddThis plugin kun je eenvoudig de koppeling leggen naar de social media kanelen.

Bekijk de demo

Exposure ($55)

fullscreen

Exposure is een responsive, retina ready WordPress thema met een ingebouwde drag & drop builder, een ingebouwde evenementen kalender, verschillende sliders, innovatieve shortcodes, Google Fonts integratie en WooCommerce ondersteuning. Dankzij de handige color picker kun je de kleurstellingen van je website helemaal naar je eigen smaak aanpassen.

Bekijk de demo

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.