Eenvoudig de volgorde van pagina's wijzigen in WordPress met My Page Order

Eenvoudig de volgorde van pagina’s wijzigen in WordPress met My Page Order

Pagina’s sorteren op de oude manier kan nog wel eens lastig zijn. Je moet dan elke pagina wijzigen en in de opmaak de pagina een cijfer geven. Het kan nu veel gemakkelijker met de My Page Order plugin. Deze geeft alle gepubliceerde pagina’s weer in een overzicht en wijzigt de volgorde door simpelweg op de titel van een pagina te klikken en deze omhoog of omlaag te verplaatsen.

Onze ervaring met de plugin

De plugin maakt het wijzigen van de pagina volgorde eenvoudig en voor websites met meer dan 20 – 30 pagina’s is dit een zeer gewilde plugin.

Installatie en gebruik van de plugin

Ga in het WordPress navigatiemenu naar ‘Plugins’ en klik op ‘Nieuwe plugin’. Vul vervolgens in de zoekbalk my page order in en klik op Plugins zoeken. Als je de plugin hebt gevonden klik je op Nu installeren en in het volgende scherm op Plugin activeren om de plugin te activeren. Nu is er een extra onderwerp toegevoegd aan de ‘Pagina’s’ module in het navigatiemenu. Je komt nu in onderstaand scherm waar je eenvoudig de paginavolgorde van de hoofd- en subpagina’s kunt wijzigen. De bovenste optie ‘Volgorde subpagina’s bepalen van’ is alleen zichtbaar als je subpagina’s hebt aangemaakt.

My page order plugin voor wordpress

Volgorde van hoofdpagina’s wijzigen

Wijzig de volgorde van de hoofdpagina’s door onder ‘Volgorde pagina’s’ op de titel van een pagina te klikken en deze naar boven of beneden te schuiven.

Volgorde van subpagina’s wijzigen

De volgorde van subpagina’s wijzig je door onder ‘Volgorde subpagina’s bepalen van’ uit het dropdown menu te selecteren welke volgorde van subpagina’s je wilt wijzigen en vervolgen op de knop te klikken. Nu zie je een soortgelijk scherm als bij de hoofdpagina’s en kun je de volgorde wijzigen door op de titel van een subpagina te klikken en deze naar boven of beneden te schuiven.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.