Een prachtige veiling website met de WP Auction Software

Een prachtige veiling website met de WP Auction Software

Met Auction Software tover je je WordPress blog om in een veilingwebsite waarop leden artikelen kunnen kopen en verkopen. WordPress is een prima platform om een veilingwebsite op te bouwen dankzij de hulp van duizenden beschikbare plugins. Hoewel er WordPress sjablonen verkrijgbaar zijn voor veilingwebsites, verkiezen de meeste mensen een plugin boven een sjabloon, omdat een plugin met elk WordPress sjabloon gebruikt kan worden. Eén van de beste veilingplugins voor WordPress is WP Auction Software. Deze plugin biedt vele mogelijkheden tegen een scherpe prijs.

WP Auction Software plugin voor WordPress

Hoe werkt WP Auction Software?

WP Auction Software heeft alles in huis om van jouw WordPress website een veilingsite te maken. Gebruikers kunnen zich registreren op jouw website en hun artikelen te koop aanbieden. Hier kun jij van profiteren door een kleine vergoeding te rekenen voor het plaatsen van een artikel of door een bepaald percentage te vragen over het eindbedrag voor de verkoop van een artikel.

Net zoals eBay en Marktplaats ondersteunt WP Auction Software gewone veilingen met biedingen en plaatsingen met een vast bedrag. Ook is er de mogelijkheid om een Penny Bid Auction in te stellen, een veiling waarop gebruikers een kleine, niet terugbetaalbare vergoeding betalen bij het bieden.

Als de koper een veiling gewonnen heeft, wordt er automatisch een factuur gestuurd en kopers kunnen met verkopers communiceren via het ingebouwde e-mailsysteem.

Bovendien maakt de plugin gebruik van zoekmachinevriendelijke URLs, categorieën en labels waarmee gebruikers de plaatsingen kunnen doorzoeken.

Ook is het voor bezoekers mogelijk om extra te betalen voor het upgraden van een plaatsing.

WP Auction Software biedt vele instellingsmogelijkheden waarmee je het type veiling kunt instellen, de bodverhogingen, verzendkosten, enzovoorts.

Ook heb je volledige controle over de vergoedingen die gerekend worden aan de gebruikers en de plugin ondersteunt PayPal en Authorize.net.

Alles wordt bijgehouden, van biedingen en veilingen tot de facturen. Hierdoor is het voor jou volledig  overzichtelijk om de transacties tussen kopers en verkopers bij te houden.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.