De meest bekende WordPress sites van Nederland

Met de enorme populariteit van WordPress, zijn er vanzelfsprekend ook vele communities en websites de kop opgestoken die gebruik maken van het populairste content management systeem van Nederland. Omdat in sommige gevallen deze websites niet altijd even gemakkelijk te herkennen zijn, zetten we enkele bekende WordPress sites voor je op een rijtje. Kun jij er in gedachten al een paar opnoemen?

bekende wordpress sites

Bekende nieuwssites

Eén van de meest voortvarende kranten van Nederland, NRC Next, maakt gebruik van WordPress om op dagelijkse basis effectief hun nieuwsupdates de ether in te slingeren. Hiernaast is het bijna vanzelfsprekend dat de krant NRC zelf ook gebruik maakt van WordPress voor haar eigen website. Ook Emerce, welbekend onder marketeers, communicatiespecialisten en anderzijds geïnteresseerden op het gebied van e-commerce, maakt gebruik van WordPress. Emerce is één van de vele e-commerce en marketingwebsites die gebruik van WordPress software om blogposts eenvoudig te delen met de wereld.

Bekende media-sites

Binnen het media consortium dat Nederland rijk is, zijn er verschillende bedrijven en zelfs individuele shows die gebruik maken van WordPress voor hun websites. Zo is de website van Radio 538 een welbekend voorbeeld van een WordPress website, maar maakt ook bijvoorbeeld de website van The Voice of Holland gebruik van WordPress voor al haar content. Waar Radio 538 vooral gebruik maakt van de social kant van WordPress, gebruikt The Voice of Holland het systeem ook vooral voor het delen van media content zoals video’s.

Bekende merken

Vanzelfsprekend zijn er ook veel merken die gebruik maken van WordPress om hun content met de wereld te delen. Pepsi is een zeer bekend voorbeeld. Hun website draait bijna volledig op WordPress. Spotify is hiernaast ook een bekend voorbeeld van een hip merk dat gebruik maakt van WordPress om hun doelgroep ervan te overtuigen over te gaan stappen op hun muziekdienst.

Ken jij nog betere voorbeelden van bekende wordpress sites? Deel ze dan met iedereen door een reactie te plaatsen.

Eén reactie op “De meest bekende WordPress sites van Nederland”

  1. die ene schreef:

    leuk hoowr

Geef een reactie