De beste Facebook plugins voor WordPress

De beste Facebook plugins voor WordPress

Met een WordPress Facebook plugin kunt u Facebook eenvoudig met uw weblog of website verbinden. Er zijn meerdere redenen om dit te doen en veel bedrijven maken hier al optimaal gebruik van. Dat is ook niet zo gek; met meer dan 1 miljard gebruikers is Facebook zonder twijfel een van de meest belangrijke social media sites vandaag de dag. Hieronder volgt een lijst van de beste Facebook plugins voor uw WordPress-website.

Beste facebook plugins voor wordpress

De officiële Facebook-plugin

Met de officiële Facebook plugin voegt u een Facebook social plugin toe aan uw WordPress website. Deze plugin verbindt uw weblog met Facebook. Met de officiële Facebook plugin kunt u onder andere Like, Send en Follow buttons toevoegen aan uw berichten, nieuwe berichten van uw WordPress blog delen met Facebook, Facebook berichten integreren in uw WordPress berichten, en nog veel meer.

Haal de code van de Facebook plugin van Facebook.com.

JSL3 Facebook Wall Feed

Deze Facebook plugin toont uw Facebook berichten in de vorm van een widget of via een shortcode in een bericht of op een pagina op uw WordPress website.

Download de JSL3 Facebook Wall Feed plugin hier.

Simple Facebook Comments

Simple Facebook Comments vervangt de standaardreacties van WordPress met een reageerbox die verbonden is met Facebook. De bezoekers van uw website dienen eerst in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. Simple Facebook Comments bevat ook de functie om reacties automatisch op het Facebook profiel van de bezoeker te plaatsen.

Simple Facebook Comments plugin WordPress

Download de Simple Facebook Comments plugin hier.

Facebook Like Box

Met de Facebook Like Box WordPress plugin kunt u een box plaatsen op uw website waarin de profielen worden gelinkt van de bezoekers die uw inhoud geliket hebben. De button hiervoor kunt u plaatsen in uw WordPress berichten.

De Facebook Like Box plugin kunt u hier downloaden.

SEO Facebook Comment

Met SEO Facebook Comment kunt u een Facebook reactieformulier integreren op uw blog en de plugin doorzoekt alle blog berichten naar reeds geplaatste Facebook berichten. Alle nieuwe berichten worden aan de WordPress database toegevoegd.

Download de SEO Facebook Comment plugin hier.

SEO Facebook Comment wordpress plugin

Belangrijk om te weten: wanneer Facebook traag is of downtime ondervindt, heeft dit geen invloed op het laden van de inhoud van uw WordPress website.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.