De beste Captcha plugins voor WordPress

De beste Captcha plugins voor WordPress

Een goede manier om spam op je website te voorkomen is het implementeren van een Captcha plugin. Wij hebben de beste Captcha plugins voor WordPress voor je op een rijtje gezet! 

Captcha plugins voor WordPress

SI CAPTCHA Anti-Spam

Met deze plugin kun je diverse Captcha anti-spam oplossingen toevoegen aan formulieren voor berichten plaatsen, registreren, verloren wachtwoorden en inloggen.

Download SI CAPTCHA Anti-Spam

Sweet Captcha

Deze gratis plugin beschermt je website tegen spam, en doet dit op een hele leuke, vernieuwende en gebruiksvriendelijke manier. Het leuke is nog dat je je Captcha helemaal zelf kunt ontwerpen.

Download Sweet Captcha

Captcha

Als je je bezoekers niet wilt vervelen met lastig te lezen woorden, dan is deze plugin ideaal. In plaats van woorden moeten je bezoekers moeten hele simpele sommetjes invullen.

Download Captcha

Image Captcha

Deze krachtige plugin biedt Captcha bescherming voor de WordPress login en comment formulieren. Om berichten te plaatsen of in te loggen, moeten je gebruikers de naam van het object op de afbeelding invoeren.

Download Image Captcha

Captcha Bank

Met deze plugin kun je Captcha toevoegen aan formulieren voor inloggen, registreren, berichten plaatsen, contact opnemen, enzovoorts. Het mooie ervan is dat de je Captcha functie heel makkelijk kunt verbergen voor geregistreerde gebruikers.

Download Captcha Bank

Confident CAPTCHA

Het enige dat je bezoekers met deze gebruiksvriendelijke plugin hoeven te doen is op een paar specifieke afbeeldingen klikken om te bewijzen dat ze geen bot zijn. Ze hoeven dus niet te typen.

Download Confident Captcha

FunCaptcha

Met deze gratis plugin blokkeer je bots terwijl je je gebruikers een momentje plezier geeft in de vorm van een mini-spelletje. FunCaptcha werkt op alle desktop en mobiele apparaten.

Download FunCaptcha

KeyCAPTCHA

Deze gratis plugin vraagt je bezoekers niet om een tekst te typen, maar om een simpele interactieve taak uit te voeren. Daarbij kun je ook gebruik maken van de social media features van deze Captcha plugin.

Download KeyCAPTCHA

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.