De 6 beste galerij plugins voor WordPress in 2015

De 6 beste galerij plugins voor WordPress in 2015

Door je afbeelding galerijen in je WordPress site te integreren, wordt het een stuk makkelijker om representatief over te komen. Er zijn talloze galerij plugins voor WordPress beschikbaar, de één nog uitgebreider dan de ander. Hieronder de 6 beste afbeelding galerij plugins voor 2015 op een rijtje!

WP Gallery Bank plugin

Gallery Bank - Responsive Photo Gallery plugin

De WP Gallery bank plugin is een zeer gebruiksvriendelijke tool voor het creëren van mooie, responsive galerijen voor WordPress websites. Je hebt vele leuke features tot je beschikking, waaronder ook Special Effects en Animation Effects. Zo maak je binnen een handomdraai een spectaculaire foto galerij voor je website!

Meer info & download

NextGEN Gallery plugin

NextGEN Gallery plugin

De NextGEN Gallery plugin biedt een krachtige engine voor het uploaden en beheren van je afbeeldingen galerijen. Je hebt de mogelijkheid om mappen vol foto’s tegelijk up te loaden, meta data te importeren, en thumbails te bewerken. Ook kun je afbeeldingen toevoegen, verwijderen en sorteren. Je hebt twee verschillende front-end weergave stijlen: thumbnails en slideshows. Deze bieden elk een breed scala aan opties op het gebied van formaat, stijl, timing, overgangen, effecten en nog veel meer.

Meer info & download

Gmedia Gallery plugin

Gmedia Gallery plugin

De Gmedia Gallery plugin is een krachtige media library plugin waarmee je schitterende galerijen en afspeellijsten kunt creëren, en het beheren van je bestanden een fluitje van een cent wordt. Je kunt een onbeperkt aantal afbeeldingen en audio bestanden uploaden, en aan elk bestand tags toewijzen. De plugin is iPad en iPhone vriendelijk en vertraagd je website niet.

Meer info & download

WooCommerce Dynamic Gallery plugin

WooCommerce Dynamic Gallery plugin

De WooCommerce Dynamic Gallery brengt je webshop tot leven! Met deze plugin kun je op elke productpagina een stijlvolle image slider neerzetten om je producten van alle kanten te laten zien. Je hebt de keuze uit drie verschillende pop-up tools (PrettyPhoto, Fancybox en Lightbox), en de plugin is uiteraard geheel responsive, wat natuurlijk een must is voor webshops.

Meer info & download

Social Gallery Lite plugin

Social Gallery Lite plugin

Dit is de Lite Versie van de Ultimate Social Lightbox Plugin voor WordPress. Hij mag dan niet alle toeters en bellen van de premium versie hebben, maar hij werkt geweldig én hij is helemaal gratis! Dankzij de super eenvoudige installatie wizard kun je zo aan de slag. De plugin kan eenvoudig met Facebook geïntegreerd worden, zodat ook Facebook likes en comments bij je afbeeldingen kunnen worden weergegeven.

Meer info & download

Video Gallery plugin

Video Gallery plugin

De Video Gallery plugin is speciaal ontworpen en ontwikkeld om je video bestanden op mooie en unieke manieren weer te geven. Je kunt zowel YouTube als Vimeo video’s integreren, en een onbeperkt aantal video’s en galerijen weergeven. De plugin is 100% responsive, en zorgt dus dat het ook op smartphones en tablets een fluitje van een cent wordt om je video’s af te spelen.

Meer info & download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.