De 5 beste WordPress 2015 thema’s voor DJ’s

De 5 beste WordPress 2015 thema’s voor DJ’s

WordPress is een geweldig platform waarop je als DJ je tracks, albums en optredens kunt promoten. Bovendien is het heel makkelijk om verschillende diensten en features in je WordPress site te integreren; denk bijvoorbeeld aan Soundcloud, Spotify, video’s en custom audio players. 

Hieronder hebben we 5 WordPress 2015 thema’s op een rijtje gezet die bij uitstek geschikt zijn voor DJ’s en muzikanten. De selectie is gebaseerd op veelzijdigheid, design en algemene features. Dus als je nog op zoek bent naar een geschikt thema om je muziek mee te promoten, of wanneer je huidige site toe is aan een opfrisser, zeker even checken!

Eprom WordPress thema

Schermafbeelding 2015-01-31 om 23.24.51

 

Eprom is een fantastisch thema dat speciaal ontworpen is voor DJ’s en platenlabels. Het thema is voornamelijk gebaseerd op shortcodes, die je vele extra mogelijkheden bieden. In de backend wordt gebruik gemaakt van het krachtige template management systeem R-Panel, waardoor je je website er gemakkelijk precies zo uit kunt laten zien als je hem hebben wilt.

Demo & download

Chords WordPress thema

Schermafbeelding 2015-01-31 om 23.24.57

Dit WordPress thema kan in principe gebruikt worden door iedereen in de muziek- en entertainmentindustrie, maar het leent zich voornamelijk goed voor club DJ’s die hun online presence willen verbeteren. Chords bevat tal van handige features, zoals een event management systeem, een discografie management systeem en een artist management systeem. Bovendien heb je de beschikking over een custom audio player met streaming ondersteuning, alsmede de WooCommerce plugin zodat je je muziek ook online kunt verkopen.

Demo & download

Muzak WordPress thema

Schermafbeelding 2015-01-31 om 23.25.02

Muzak is een geavanceerd WordPress thema voor bands en DJ’s, met vele handige features die het makkelijk maken om je website te beheren als je een hectische agenda hebt.

Zo heb je de beschikking over een event management systeem (waarmee je ook evenementen locaties op een kaart kunt weergeven), een discografie management systeem (waarmee je zelf je MP3 bestanden kunt hosten of ze direct vanaf Soundcloud kunt streamen) en vele opties op het gebied van video en foto’s.

Demo & download

La Band WordPress thema

Schermafbeelding 2015-01-31 om 23.25.11

La Band is een modern thema, dat DJ’s en muzikanten de mogelijkheid biedt om hun muziek op een stijlvolle manier weer te geven. Het thema bevat 25 kant-en-klare skins en 16 templates om uit te kiezen. La Band zorgt dat al je fans je muziek kan beluisteren, waar en wanneer ze maar willen.

Demo & download

Music Pro WordPress thema

Schermafbeelding 2015-01-31 om 23.25.19

Music Pro is een degelijk muziek-georiënteerd, responsive WordPress thema dat heel gemakkelijk gecustomized kan worden om aan al je behoeftes te voldoen. Daft Punk Anthology en Bangkok DJ’s zijn twee uitstekende voorbeelden van sites die van dit thema gebruik maken.

Demo & download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.