De 4 mooiste maintenance mode plugins voor WordPress

De 4 mooiste maintenance mode plugins voor WordPress

Als je zeer actief bent in de ontwikkeling van je WordPress website, dan kan het weleens voorkomen dat je liever wilt dat je bezoekers de resultaten van je laatste (experimentele) wijzigingen aan je WordPress theme even niet zien. Deze ruimte kun je krijgen door een maintenance mode plugin te gebruiken. Op die wijze krijgen je bezoekers een melding te zien die aangeeft dat er onderhoud plaatsvindt aan de website. Wij zetten de 4 mooiste en beste maintenance mode plugins kort voor je op een rijtje.

WP Maintenance Mode

WP Maintenance Mode voor WordPress

WP Maintenance Mode is één van de beste maintenance mode plugins die er te verkrijgen zijn voor WordPress. Met deze plugin zien je bezoekers een prachtige pagina die meldt dat er onderhoud bezig is op je website – terwijl sommige gebruikers, afhankelijk van hun rol, nog wel kunnen inloggen op het dashboard van je WordPress website.

Download de WP Maintenance Mode plugin voor WordPress hier.

Maintenance Mode

Maintenance Mode voor WordPress

De Maintenance Mode plugin is uniek in die zin dat het je toestaat sommige pagina’s van je WordPress installatie wél, en sommige pagina’s níet zichtbaar te maken voor bezoekers. In het laatste geval zullen je bezoekers een nette melding krijgen dat er onderhoud wordt gepleegd aan de website. Dit is perfect als je bijvoorbeeld wilt dat je pagina’s wel bereikbaar zijn – terwijl je posts wellicht even moeten worden afgeschermd.

Download de Maintenance Mode plugin voor WordPress hier.

Custom Coming Soon Page

Custom Coming Soon Page voor WordPress

Met de Custom Coming Soon Page kun je – in aanvulling op het feit dat je een melding aan je bezoekers laat zien dat je website onder handen wordt genomen – ook een timer toevoegen die aftelt naar het moment van launch. Ook heeft deze plugin meer social opties, waarbij je onder andere links naar social media kunt toevoegen onder aan de pagina.

Download de Custom Coming Soon Page plugin voor WordPress hier.

WPMS Site Maintenance Mode

WPMS Site Maintenance Mode

De WPMS Site Maintenance Mode plugin is niet anders dan bovenstaande opties, behalve op één punt na: ook als je gebruik maakt van WordPress multisites kun je vanuit één plek de websites ‘under construction’ zetten. Dit scheelt je in het geval je hier gebruik van maakt veel werk.

Download de WPMS Site Maintenance Mode plugin voor WordPress hier.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.