Customizr WordPress thema review

Meer en meer worden WordPress thema’s veelzijdiger dan de standaard themes die in het verleden werden gebruikt. Thema’s worden tegenwoordig veelal gebruikt om nóg flexibeler om te gaan met de lay-out van WordPress, waarbij bijvoorbeeld de lay-out van je WordPress website zichzelf aanpast aan het apparaat van de bezoeker. Hiernaast worden de thema’s ook steeds flexibeler voor de administrator van de WordPress website. In deze laatst categorie bevindt Customizr zich, een populair WordPress thema dat zeer veelzijdig is.

Customizr WordPress thema

Customizr features

Customizr is voor een WordPress thema behoorlijk uitgebreid in haar opties. De theme biedt je de mogelijkheid om veel aanpassingen aan de lay-out van je WordPress installatie te doen, zoals het aanmaken van slideshows op je homepage, het aanpassen van je logo’s en het ‘featuren’ van pagina’s op je homepage. Het is tevens mogelijk om eenvoudig CSS styling door te voeren op je website en direct hiervan het resultaat te zien. Het grootste voordeel van Customizr is dat het thema volledig responsive is. Dit betekent concreet dat de content van je WordPress website zich zal aanpassen aan het apparaat van de gebruiker. Op een smartphone zal je website dus perfect geschaald worden naar de grootte van het scherm bijvoorbeeld.

Een goede keuze?

Customizr wordt als WordPress thema keer op keer eigenlijk geprezen om haar eenvoud en de mogelijkheid tot aanpassen. Als je ook maar enigszins thuis bent in CSS is het thema eigenlijk volledig aan te passen naar jouw eigen wensen – de flexibiliteit is zeer groot wanneer je dit thema gebruikt. Als je dit samenpakt met het feit dat het thema zichzelf ook automatisch aanpast aan het apparaat van de gebruiker, dan is Customizr een veilige, flexibele en goede keuze voor gebruik op je WordPress website. Bovendien is het thema gratis te gebruiken.

Link naar het Customizr WordPress thema.

3 reacties op “Customizr WordPress thema review”

 1. stefan schreef:

  Hoe pas ik de tekst aan in de demo slider?

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Dag Stefan, dank voor je vraag. Waarschijnlijk kun je dit in de thema opties aanpssen. Staat er in het menu ergens ‘Slider’. Zo ja, dan kun je het daar aanpassen. Zo niet, dan kan het zo zijn dat de slider wordt gevuld met berichten of pagina’s. Dan zou je onderaan het scherm, terwijl je een bericht of pagina aan het bewerken bent, dit kunnen instellen.

 2. Rob schreef:

  Uit eigen ervaring….Het is het beste idee sinds de introductie van WordPress! en zoals alle goede dingen in het leven gratis.

Geef een reactie