3 custom CSS plugins met een live preview feature

3 custom CSS plugins met een live preview feature

Er zijn heel wat custom CSS plugins te vinden in de WordPress Plugin Directory. Maar als je op zoek bent naar een optie met een live voorvertoning feature, heb je heel wat minder keus. Gelukkig hebben wij 3 custom CSS plugins mét live preview feature gevonden. En het mooiste is nog dat ze alle drie gratis zijn!

De beste custom CSS plugins met een live preview feature

#1. Advanced CSS Editor

Advanced CSS Editor is één van de meest krachtige custom CSS plugins voor WordPress. CSS regels kunnen geschreven worden voor algemene toepassingen, maar je kunt ook verschillende regels voor verschillende apparaten schrijven. De Customizer preview van de website wordt automatisch geüpdatet, zodat je een live voorvertoning van de wijzigingen kunt bekijken. Als je de tablet of smartphone weergave selecteert, zal de browser viewport automatisch geschaald worden.

Download

#2. Modular Custom CSS

Verander je regelmatig van WordPress thema? Zo ja, dan is Modular Custom CSS de ideale plugin voor jou. Hiermee kun je namelijk CSS regels schrijven die thema-specifiek of thema-agnostisch zijn. Thema-specifieke regels worden alleen op het actieve thema toegepast; als je van WordPress thema wisselt krijg je dus een blanco thema-specifiek CSS bestand om mee te werken. Switch je weer terug, dan zullen de thema-specifieke regels die je eerder had geschreven weer worden toegepast. Thema-agnostische regels worden altijd toegepast, ongeacht welk thema actief is.

Download 

#3. SiteOrigin CSS

Van alle custom CSS plugins is de visuele editor modus van de SiteOrigin CSS plugin de meest gebruiksvriendelijke optie voor niet-technische WordPress gebruikers. Om een item te bewerken, klik je op het betreffende element. Vervolgens kun je alle attributen aanpassen met de beschikbare tekst, decoratie en layout opties. Terwijl je wijzigingen doet, kun je direct zien hoe het eruit komt te zien. Je kunt deze custom CSS plugin dus gebruiken zonder dat je daadwerkelijk CSS hoeft te kunnen schrijven.

Download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.