BuddyPress, creëer je eigen sociale netwerk-site.

BuddyPress, creëer je eigen sociale netwerk-site.

BuddyPress staat voor sociaal netwerken op de WordPress manier. Dit betekent dat je eenvoudig een volledig functioneel sociaal netwerk in je eigen WordPress site kan maken. De BuddyPress plugin heeft zich bewezen een krachtige plugin te zijn die een WordPress site verder brengt dan een ordinaire blog door middel van “social network”-functies. Met de BuddyPress plugin wordt het heel gemakkelijk voor anderen zich als gebruiker aan te melden en vervolgens een persoonlijk profiel aan te maken. Dit profiel stelt de gebruiker weer in staat om berichten te posten, verbindingen met andere gebruikers te maken, het creëren en interactie in groepen, en nog zo veel meer.

Buddypress WordPress pluginBuddyPress integreren in WordPress

BuddyPress wordt geleverd met verschillende onderdelen die direct te integreren zijn in de WordPress site, met elkaar en zelfs met andere plugins. Dus als je alleen maar een paar functies wilt gebruiken is dit gemakkelijk in te stellen. BuddyPress past zich hier dan automatisch op aan door alleen de geselecteerde menu-items, pagina’s en knoppen weer te geven. Ook is de BuddyPress plugin beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen.

Ondersteuning voor BuddyPress

Tevens hebben de ontwikkelaars van de BuddyPress plugin, als service, de BuddyPress.org site opgezet om alle gebruikers van de BuddyPress plugin een uitstekende ondersteuning te geven bij het gebruik van de plugin. Op deze site zijn onder andere te vinden: documentatie, frequently asked questions (FAQ) en een forum. Ook kunnen gebruikers van de BuddyPress plugin hier hun feedback kwijt, zodat de ontwikkelaars van de BuddyPress plugin deze kunnen blijven verfijnen.

Een aantal geweldige toepassingen voor BuddyPress zijn o.a.:

  • Een campus-breed sociaal netwerk voor een universiteit of school.
  • Een intern communicatiemiddel voor uw bedrijf, soort intranet.
  • Een sociaal-netwerk voor een bepaalde niche met een specifiek onderwerp.
  • Een gericht sociale netwerk voor een nieuw product.

Dus ben je van plan om je WordPress site om te zetten in een ‘community’, een echt sociaal netwerk. Dan is dit gemakkelijk en eenvoudig te realiseren met de BuddyPress plugin, terwijl je site er professioneel uit zal zien. Het overgrote deel van de gebruikers heeft geen slecht woord over voor de BuddyPress plugin, een echte aanrader dus!

Ik zou zeggen: “Probeer het eens!”. Check hier de BuddyPress website

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.