BetPress, een virtueel wedspel voor WordPress

BetPress, een virtueel wedspel voor WordPress

BetPress is een WordPress plugin waarmee je bezoekers kunnen wedden op sportwedstrijden en tevens tegen elkaar kunnen strijden. Het idee van deze plugin is om een leuk spelletje aan je website toe te voegen, waarbij je bezoekers de uitkomst van verschillende wedstrijden kunnen raden. Zo kun je bijvoorbeeld weddenschappen creëren over welk voetbalteam de volgende Champions League gaat winnen. De plugin simuleert de basisfunctionaliteit van een bookmaker website (zoals bwin en betfair). Maar in plaats van dat men echt geld inzet, wordt er met virtuele punten gewed.

BetPress: hoe het werkt

Om te beginnen moet je een weddenschap aanmaken. Je bezoekers kunnen vervolgens zogeheten ‘betting slips’ plaatsen. Jij geeft aan welke partij heeft gewonnen, waarna het systeem alle ‘betting slips’ controleert en de punten van je bezoekers berekend. De plugin is voorzien van een geïntegreerde Betclic API, zodat je snel up-to-date informatie krijgt. Verder kun je spelen met 2 widgets, 5 shortcodes en meer dan 25 kleureninstellingen.

betpress

Wil je het wedden nog interessanter maken voor je bezoekers, dan biedt BetPress ook de mogelijkheid om bezoekers virtuele punten te verkopen via PayPal. Uiteraard zijn er ook meerdere mogelijkheden om restricties in te stellen.

betpress

Interesse in BetPress?

BetPress is responsive en translation-ready. Je krijgt er gedetailleerde documentatie bij, maar als je een idee wil krijgen van hoe BetPress werkt kun je ook de demo bekijken. De plugin kost $40 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

We raden wel aan om de plugin eerst even te testen op een site die niet live staat. Dit in verband met het feit dat de laatste update alweer een tijdje geleden is. Omdat het een premium plugin betreft ben je wel verzekerd van ondersteuning door de plugin ontwikkelaar, mocht je ergens niet uitkomen. Mocht je nog andere soortgelijke plugins willen uitproberen, kijk dan eens naar 9Bet en LetsBID.

Lees ook: Gamification in WordPress

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.