De 5 beste vertaalplugins voor WordPress

De 5 beste vertaalplugins voor WordPress

Het gebruiken van een vertaalplugin voor WordPress zorgt ervoor dat je een groter publiek kunt bereiken. Ben jij klaar om je content te vertalen? Dit zijn de 5 beste vertaalplugins voor WordPress!

Vertaalplugins voor WordPress

#1. Google Language Translator (gratis)

vertaalplugins

Google Language Translator is één van de meest gebruiksvriendelijke vertaalplugins die er zijn, en hij is nog gratis ook! De plugin biedt automatische vertalingen in meer dan 80 verschillende talen. Het enige dat je hoeft te doen is een simpele shortcode in een blogartikel, pagina of widget area plaatsen, en de plugin doet de rest! Met behulp van de Language Switcher kunnen je bezoekers eenvoudig de taal van hun keuze selecteren.

Meer informatie

#2. WPML (vanaf $29)

vertaalplugins

WPML is een premium vertaalplugin die je, afhankelijk van het abonnement dat je kiest, verschillende mogelijkheden biedt om je content te vertalen. Zo kun je kiezen voor handmatige vertalingen, automatische vertalingen of vertalingen door professionele vertalers. WPML biedt integratie met WooCommerce, en is de beste keuze voor het vertalen van je webshop.

Meer informatie

#3. qTranslate X (gratis)

vertaalplugins

Eén van de beste features van qTranslate X is het feit dat je je content kunt laten weergeven op basis van de standaard browsertaal van je bezoekers. Hierdoor hoeft een bezoeker de vertaalswitch niet eens te gebruiken, en dat zorgt voor een aanzienlijk betere gebruikerservaring. Data en tijden worden automatisch vertaald, en er is zelfs een gratis add-on beschikbaar voor het vertalen van de content van je WooCommerce webshop.

Meer informatie

#4. MultilingualPress (gratis)

vertaalplugins

MultilingualPress is de beste vertaalplugin voor wie gebruik maakt van WordPress Multisite. Je kunt een onbeperkt aantal websites toevoegen en voor elke website een hoofdtaal selecteren. Je kunt je content in maar liefst 174 talen vertalen. Daarbij biedt MultilingualPress volledige ondersteuning voor custom post types.

Meer informatie

#5. Polylang (gratis)

vertaalplugins

Polylang is een gratis vertaalplugin waarmee je media, categorieën, tags, menu’s en zelfs widgets kunt vertalen. De plugin biedt een aanpasbare taal switcher, en werkt bovendien naadloos samen met de gratis Lingotek Translation plugin. Hiermee kun je automatische vertalingen implementeren of kiezen voor professionele vertaaldiensten.

Meer informatie

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.