5 WordPress thema’s voor bruiloften in 2017

5 WordPress thema’s voor bruiloften in 2017

Soms heb je van die periodes waarin het lijkt of je elke maand wel een bruiloft hebt! Aangezien er momenteel ook ‘wedding fever’ lijkt te heersen in mijn vriendenkring, leek me dit een uitstekende gelegenheid om ons artikel uit 2015 over de mooiste WordPress thema’s voor een bruiloft eens even te aan te vullen met een paar nieuwe, moderne WordPress thema’s voor bruiloften!

De mooiste WordPress thema’s voor bruiloften in 2017

#1. Neeqah ($49)

bruiloften

Neeqah is een modern, responsive WordPress thema voor bruiloften, ontwikkeld op basis van het Redux framework en uitgerust met een breed scala aan handige features. Het thema is super gebruiksvriendelijk en voorzien van een drag & drop builder waardoor je je website geheel aan je wensen kunt aanpassen, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt.

Meer info

#2. Jack & Rose ($50)

bruiloften

Jack & Rose is het perfecte WordPress thema voor een sprookjesachtige bruiloft-website. Het is snel en responsive, simpel en toch heel functioneel. Ook dit thema beschikt over een drag & drop builder, die je de mogelijkheid biedt om zonder programmeerkennis een prachtige website neer te zetten. Jack & Rose heeft een geïntegreerd gastenboek en nog veel meer handige functies. Zo kunnen je gasten online RSVP’en, en de locatie van de bruiloft opzoeken via Google Maps.

Meer info

#3. Massive Dynamic ($39)

bruiloften

Massive Dynamic is een modern, creatief, responsive en zeer veelzijdig WordPress thema, dat verschillende demo’s biedt die op maat zijn gemaakt voor verschillende doeleinden. Het bruiloft-thema heeft een aantrekkelijk design en biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt om een mooie WordPress site voor een bruiloft te bouwen.

Meer info

#4. XOXO ($50)

bruiloften

XOXO is een elegant, responsive WordPress thema voor bruiloften. Je hebt prachtige skins om uit te kiezen, dus aan het design zul je niet veel werk hebben. Naast algemene features zoals Visual Composer en Google Fonts bevat het thema ook een aantal features die specifiek zijn voor deze niche, zoals een Countdown timer, een RSVP formulier, een gastenboek en nog veel meer.

Meer info

#5. GeekLove ($44)

bruiloften

Geeklove is een minimalistisch, responsive WordPress thema met een modern design en alle denkbare features, waaronder een RSVP formulier en een gastenboek. Dit thema zou ook heel geschikt zijn voor wedding planners of fotografen, omdat het de mogelijkheid biedt om meerdere bruiloften aan te maken en voor elke bruiloft een aparte pagina aan te maken.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.