5 WordPress plugins voor de feestdagen

5 WordPress plugins voor de feestdagen

Wil je de bezoekers van je WordPress website, blog of webshop alvast in de kerststemming brengen? Dat kun je heel makkelijk doen met één van de vele (gratis en premium) WordPress plugins die er op dit gebied verkrijgbaar zijn! Let hierbij wel op, want er staan heel veel kerst plugins in de WordPress Plugin Directory die al langer dan 2 jaar niet geüpdatet zijn. Dit soort plugins kun je beter vermijden; ze zijn vaak niet veilig meer, werken niet goed of zijn niet compatibel met nieuwere WordPress versies of WordPress thema’s. Daarom hebben wij een aantal leuke plugins voor je geselecteerd die je prima kunt gebruiken, allemaal met een leuk winters sfeertje of kerst thema. Wij zijn in elk geval al helemaal in de stemming voor de feestdagen!

5 WordPress plugins voor de feestdagen

WP Super Snow

Met deze simpele plugin kun je het laten sneeuwen op je WordPress website. Het leuke is dat je de sneeuwvlokjes kunt customizen en het harder of juist zachter kunt laten sneeuwen.

Download WP Super Snow

Powr Holiday Countdown

Met deze plugin van Powr kun je een leuke geanimeerde countdown tot de kerst op je WordPress website zetten. Lettertypes, kleuren en achtergronden kun je eenvoudig naar je eigen smaak aanpassen, zodat de countdown perfect bij je WordPress thema past.

Download Powr Holiday Countdown

Merry Christmas

Met deze plugin maak je een geïllustreerde of geanimeerde under construction countdown lay-out met een kerstsfeertje. Ideaal voor als je website nog in aanbouw is en je van plan bent om 2017 met een nieuwe website te beginnen.

Download Merry Christmas

ODude ecard

Met deze plugin kunnen je bezoekers een leuke ecard versturen via je website, zodat ze vrienden, familie en bekenden of zakenrelaties fijne feestdagen kunnen wensen.

Download ODude ecard

Happy Snowman

Hiermee kun je een geanimeerde springende sneeuwman op je WordPress site zetten. Leuk om een winters sfeertje aan je homepagina te geven!

Download Happy Snowman

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.