5 premium WordPress thema’s voor bloggers en schrijvers

5 premium WordPress thema’s voor bloggers en schrijvers

Bloggen is hot. Er zijn tal van mensen die hun brood verdienen met bloggen. Maar omdat er zoveel blogs zijn, kan het lastig zijn om jezelf als blogger of schrijver te onderscheiden. Een kwalitatief hoogwaardige website is daarbij van essentieel belang. Dat betekent dus dat je een goed WordPress thema moet hebben. In dit artikel hebben we 5 premium WordPress thema’s voor bloggers en schrijvers op een rijtje gezet!

Premium WordPress thema’s voor bloggers en schrijvers

SOCIAL BLOGGER (verschillende abonnementen beschikbaar)

social blogger

 

Social Blogger is een uniek WordPress thema. Het heeft een geweldig blog design, maar dat is niet alles. Het thema maakt gebruik van de populaire BuddyPress plugin, zodat je eenvoudig een community rondom je blog kunt opbouwen. Deze feature kan je een grote voorsprong opleveren, mede omdat je leden dan kunnen helpen om meer content te produceren. Het Social Blogger thema biedt je leden dan ook de mogelijkheid om hun eigen blogberichten te schrijven. Deze kunnen vervolgens (na jouw goedkeuring uiteraard) op het hoofdblog gepubliceerd worden. Social Blogger maakt tevens gebruik van bbPress, één van de meest populaire forum plugins voor WordPress.

Meer info & Download

READOLOG ($44)

readolog

 

Readolog is een minimalistisch WordPress thema dat ideaal is voor het delen van je CV en portfolio. Ideaal dus als je op zoek bent naar een baan in de journalistiek of schrijfwereld. Je kunt ook een blogroll aan je website toevoegen, zodat je een constante flow van content kunt publiceren. De ingebouwde shortcode manager is ideaal voor bloggers die productief en efficiënt willen werken. Je hebt de keuze uit 7 verschillende post formats, en het thema is 100% responsive. De simpliciteit en elegantie van dit thema zorgen ervoor dat je altijd je verhalen kunt delen, zonder dat je bezoekers door andere zaken worden afgeleid.

Meer info & Download

THE NOVELIST ($54)

the novelist

 

The Novelist is een kwalitatief hoogwaardig WordPress thema voor schrijvers. Het thema oogt als een echt boek. Je kunt pagina’s omslaan en de content zien die gedeeld wordt. The Novelist breekt met de traditionele website layouts, zodat de focus op de geschreven content komt te liggen. Het thema is responsive en heeft een ingebouwde customizer, alsmede ondersteuning voor full screen achtergrond afbeeldingen. Kortom, een uitstekend WordPress thema voor alle schrijvers.

Meer info & Download

LITERATUM – JUST WRITE ($35)

literatum

 

Het Literatum – Just Write thema biedt een meer visuele manier om je avonturen te documenteren. Je kunt uitgelichte afbeeldingen aan elke categorie toewijzen, zodat je de visuele aard van je blog kunt verbeteren en nieuwsgierigheid kunt opwekken bij je bezoekers. Dit thema biedt tevens ondersteuning voor interviews, zodat je een normaal artikel naar een interview format kunt converteren, met vragen en antwoorden. Je krijgt ook indrukwekkende iconen, social media integratie en één van de beste interfaces die er zijn voor schrijvers.

Meer info & Download

THE THINKER ($59)

the thinker

 

The Thinker is een perfect WordPress thema voor schrijvers of bloggers die niet urenlang met code willen rotzooien, want alle aanpassingsmogelijkheden zijn heel gebruiksvriendelijk. Je krijgt de beschikking over de Soliloquy Slider, zodat je indrukwekkende graphics op je homepagina kunt weergeven. Je kunt ook verschillende pagina templates gebruiken om je content te presenteren. Of je nu een thema zoekt voor je freelance onderneming, je gewoon je gedachten online wilt zetten, of je boek wilt promoten, The Thinker is ideaal.

Meer info & Download

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.