5 prachtige accordion plugins voor WordPress

5 prachtige accordion plugins voor WordPress

Accordion plugins zorgen er effectief voor dat je je website wat compacter kan maken, terwijl je toch dezelfde hoeveelheid content kan weergeven. Veel accordion plugins die tegenwoordig verkrijgbaar zijn voor WordPress doen echter ook veel andere zaken heel erg goed, zoals het toevoegen van tabs en andere zaken zoals menu’s. Omdat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, zetten wij 5 goede accordion plugins voor WordPress voor je op een rijtje.

WordPress Accordion

Olevmedia Shortcodes

Olevmedia Shortcodes is een geweldige plugin die voor meer zorgt dan alleen een accordion functie voor je WordPress installatie. Zo geeft de plugin je tevens de mogelijkheid tot het plaatsen van info boxes, lists en tabellen.

Download de Olevmedia Shortcodes plugin hier.

Squelch Accordions Shortcodes

Squelch Accordions Shortcodes zorgt ervoor dat je zowel accordions krijgt binnen je WordPress installatie, maar ook bijvoorbeeld getabte content – wat zowel verticaal als horizontaal mogelijk is. Dit is daarmee ook één van de weinige plugins die deze functionaliteit biedt.

Download de Squelch Accordions Shortcodes plugin hier.

PPM Accordion

PPM Accordion is een heel simplistische, maar zeer effectieve plugin op het gebied van accordion functionaliteit. Het heeft weinig functionaliteit an sich, maar zorgt er wel voor dat je binnen je WYSIWYG editor een handige knop krijgt die automatisch code kan invoegen.

Download de PPM Accordion plugin hier.

Arconix

Arconix is een accordion plugin die alle functionaliteit biedt die je wilt in een dergelijke plugin, maar daarnaast ook relatief minimalistisch aandoet. Het is één van de weinige plugins die het toestaat om CSS toe te voegen aan je website vanuit de plugin – maar je moet wel weten wat je aan het doen bent.

Download de Arconix plugin hier.

Shortcodes Ultimage

De Shortcodes Ultimage plugin geeft je meer dan 40 opties voor het invoegen van shortcodes voor bijvoorbeeld tabellen en buttons. Vanzelfsprekend zitten daar ook accordions tussen. Het invoegen van de shortcodes gebeurt door een intuïtieve ‘popup box’ waarmee je shortcodes kan invoegen in je post.

Download de Shortcodes Ultimage plugin hier.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.