5 minimalistische WordPress thema’s voor creatievelingen

5 minimalistische WordPress thema’s voor creatievelingen

Hoeft het voor jou allemaal niet zo ingewikkeld te zijn? Kun je je wel vinden in de less is more mentaliteit? Of heb je gewoon behoefte aan een grote schoonmaak van je website? Hieronder 5 minimalistische WordPress thema’s waarmee je je website kunt simplificeren!

5 minimalistische WordPress thema’s

PROFI ($49)

prof

Profi van ThemeForest is een uitstekend voorbeeld van een strak en netjes WordPress thema. Je hebt vijf verschillende layouts en eindeloos veel kleurenschema’s om uit te kiezen. De layouts hebben een mooie, strakke en simpele uitstraling en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarbij biedt Profi CSS3 animaties om je website net dat extra creatieve randje te geven. Het idee achter het weglaten van overbodige informatie is dat je bezoekers een beter gevoel te krijgen bij wat je talenten zijn. Profi slaagt hier uitstekend in.

Download Profi

RAVEN ($59)

raven

Met Raven trek je alles uit. Dit simpele maar gewaagde en creatieve WordPress thema biedt verschillende retina ready designs en kleurpaletten met extra manieren om je pagina te individualiseren. Je hebt de keuze uit 12 schitterende homepagina designs. Het thema is 100% responsive en ziet er op alle apparaten fantastisch uit. Ook krijg je er een aantal handige premium plugins bij, en is het opbouwen van je site, dankzij de Drag & Drop builder, een fluitje van een cent.

Download Raven

INEZ ($49)

inez

Overbodige elementen staan al snel in de weg als je als fotograaf of kunstenaar probeert authentieke, boeiende displays te creëren. Inez is een thema dat bij uitstek geschikt is voor het maken van een digitaal portfolio van je werk. Omdat je je website waarschijnlijk gaat vullen met grote hoeveelheden data (denk afbeeldingen van hoge resoluties), is Inez gemaakt om super snel te laden. Dit zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijke ervaring.

Download Inez

KALIUM ($59)

kalium

Van fotografen tot bloggers tot webbureaus, Kalium biedt webpagina’s met een minimalistische look voor een breed scala aan toepassingen. Dit thema is compatibel met WooCommerce, en dus ook zeer geschikt voor webshops. Je kunt gebruik maken van verschillende plugins zoals Visual Composer, Layer Slider en Revolution Slider, en er zitten hele mooie overgangseffecten en hover effecten bij. Wil je je werk op je website laten zien, dan heb je meer dan 30 verschillende portfolio types om uit te kiezen.

Download Kalium

LUISA ($49)

luisa

Luisa is één van de beste minimalistische WordPress thema’s die er zijn, voorzien van een indrukwekkend design, AJAX navigatie en een gebruikersinterface die zeer geschikt is voor het maken van een professioneel uitziend blog en portfolio. Dat maakt dit thema erg geschikt voor grafisch ontwerpers, illustrators, fotografen en kunstenaars. Luisa is gebouwd op het Bootstrap 3 framework en biedt volop flexibiliteit. Daarbij is het thema geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Download Luisa

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.