3 handige product plugins voor WooCommerce

3 handige product plugins voor WooCommerce

WooCommerce is de meest populaire plugin voor wie zelf een WordPress webshop wil maken. Maar om de standaard functionaliteiten van WooCommerce uit te breiden, heb je vaak nog een aantal extra plugins nodig. In dit artikel bespreken we 3 handige (en gratis!) product plugins voor WooCommerce.

Product plugins voor WooCommerce

#1. Non-Purchasable WooCommerce Products

Het kan voorkomen dat je bepaalde producten in je assortiment hebt die je wel wil laten zien, maar niet online wilt verkopen. Bijvoorbeeld omdat je ze alleen in een fysieke winkel beschikbaar wil maken, of omdat ze heel duur of uniek zijn. Met deze plugin kun je deze producten toch in je webshop zetten. Er wordt dan bij vermeld dat ze niet online beschikbaar zijn. Ook kun je een bericht toevoegen, bijvoorbeeld dat mensen contact met je moeten opnemen als ze geïnteresseerd zijn. De plugin is compatibel met alle producttypes, inclusief variabele items.

Meer info

#2. WooCommerce Product Stock Alert

Met deze plugin grijpen je bezoekers nooit meer mis. WooCommerce Product Stock Alert biedt bezoekers de mogelijkheid om zich op een product die niet op voorraad zijn te ‘abonneren’. Ze krijgen dan automatisch een e-mail als het product weer beschikbaar is. Dit is ook gunstig voor jou; aan de admin kant kun je dan precies zien hoeveel mensen interesse hebben voor een bepaald product.

Meer info

#3. WooCommerce Products Filter

WooCommerce Products Filter is een van de populaire product plugins voor WooCommerce. De plugin biedt de bezoekers de mogelijkheid om producten in je webshop te filteren op categorie, attributen, product tags, custom taxonomieën en prijs. Dit helpt potentiele kopers om snel te vinden wat ze zoeken. Je kunt de attributen in het zoekformulier weergeven als radio button, checkbox, dropdown, multi-dropdown en radio buttons in een drowdown. Er zijn tevens verschillende skins beschikbaar, zodat je de filteropties moeiteloos kunt aanpassen aan het ontwerp van je webshop.

Meer info

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.