10 gratis WordPress plugins die je moét hebben in 2016

10 gratis WordPress plugins die je moét hebben in 2016

Yoast Comment Hacks

Yoast comments hacks

Deze plugin maakt het comment systeem van WordPress een stuk makkelijker door een aantal kleine ‘hacks’ toe te voegen. Het bundelt de functionaliteit van vijf verschillende Yoast modules, voorheen beschikbaar als aparte plugins, in één simpel te installeren en gemakkelijk te gebruiken plugin.

Download de Yoast Comment Hacks plugin

Goodbye Captcha

WP Bruiser

Dit is een krachtige anti-spam en beveiligingsplugin die spam bots identificeert en blokkeert, zonder irritante CAPTCHA afbeeldingen. Anders dan andere anti-spam plugins verplaatst Goodbye Captcha geen spam reacties naar de spam map, maar voorkomt dat de bots spam reacties kunnen plaatsen. Het probleem wordt dus in de kiem gesmoord!

Download de GoodBye Captcha plugin

Epoch

epoch

Epoch is een geweldig alternatief voor Disqus en LiveFyre. De plugin biedt je gebruikers een real-time chat ervaring, zonder dat de snelheid van je website hier onder leidt. Deze plugin is CDN en cache compatible maar werkt ook goed met andere social login en reactie plugins.

Download de Epoch plugin

Pingu Sharing Buttons

Pingu

Met deze plugin kun je responsive social sharing knoppen aan je berichten en pagina’s toevoegen. De knoppen kunnen boven of onder de content worden geplaatst, in zijbalken, of als verticale zwevende knoppen. Je kunt ze ook verbergen en op elk gewenst moment laten weergeven. Ook handig: er zit een automatische ‘total share’ teller bij.

Download de Pingu Sharing Buttons plugin

Tesla Login Customizer

screenshot-1

Deze simpele maar krachtige plugin biedt je de mogelijkheid om je saaie WordPress registratie/login/wachtwoord vergeten pagina in een schitterende, unieke en professioneel uitziende pagina om te toveren. Je kunt vrijwel elk aspect van de login pagina aanpassen. Bovendien kun je hem ook een stuk veiliger maken.

Download de Tesla Login Customizer plugin

Magee Shortcodes

Magee shortcodes

Deze plugin, die gebouwd is op Bootstrap met behulp van CSS3 en HTML5, biedt een verzameling handige shortcodes voor je zakelijke website. De plugin is uitbreidbaar en werkt uitstekend bij elk WordPress thema. Je kunt een breed scala aan features creëren, zoals bijvoorbeeld testimonials, een promobox, alerts, sliders, timelines, popovers, counters, knoppen, cirkeldiagrammen en nog veel meer.

Download de Magee Shortcodes plugin

Naked Social Share

Deze plugin is speciaal ontwikkeld voor WordPress thema ontwikkelaars en biedt een simpele functionaliteit om niet-gestylde social sharing knoppen na elke blogpost toe te voegen. Omdat de icoontjes geen stijl hebben, kunnen ontwikkelaars ze zelf vormgeven met behulp van CSS3. Zo passen de knoppen altijd bij je thema!

Download de Nakes Social Share plugin

Swifty Bar

Swifty bar

Deze eenvoudig te gebruiken, lichtgewicht plugin biedt je de mogelijkheid om een mooie “sticky” balk onderaan een bericht op je WordPress site te plaatsen. Hiermee kun je verschillende elementen weergeven, zoals de naam van de auteur, vorige/volgende linkjes, en het aantal reacties. Dit zorgt voor een betere leeservaring.

Download de Swifty Bar plugin

WCP Contact Form

WCP contact form

Met deze plugin kun je met slechts enkele muisklikken een custom contactformulier aan je WordPress site toevoegen. Eén van de beste features van deze plugin is een kant-en-klare set van velden, inclusief reCAPTCHA, die je meteen na het installeren van de plugin kunt gebruiken.

Download de WCP Contact Form plugin

Symbiostock

sell pictures

Deze plugin biedt kunstenaars, illustrators en fotografen een makkelijkere en snellere manier om hun visuele media (foto’s, stock afbeeldingen, vector afbeeldingen, illustraties, enzovoorts) te verkopen. De plugin werkt hand-in-hand met het populaire WooCommerce en biedt creatieve professionals een compleet eCommerce platform om hun afbeeldingen te verkopen.

Download de Symbiostock plugin

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.