10 fantastische WooCommerce Thema’s voor WordPress

10 fantastische WooCommerce Thema’s voor WordPress

eCommerce is een industrie waarin de trends constant veranderen. Door de layout van je webshop actueel en fris te houden en de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen, zorg je dat de aandacht bij je producten blijft. Hieronder hebben we 10 fantastische nieuwe premium WooCommerce thema’s voor je op een rijtje gezet!

Onecart wordpress thema voor woocommerceOneCart WordPress thema

OneCart heeft een simpele, heldere layout die razendsnel laadt en je producten toont in een goed ontworpen omgeving. Ook wat betreft de mobiele ervaring zal OneCart niet teleurstellen, en dat is natuurlijk een pre aangezien steeds meer online aankopen worden gedaan via smartphone en tablets.

Prijs: $49 (inclusief meer dan 14 andere thema’s!)

Download OneCart

Adrenaline WordPress thema

Adrenalin - Multi-Purpose WooCommerce Theme

Adrenaline is een volledig responsive thema, met onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleuren en fonts. Er zitten talloze WooCommerce opties in, en het thema ondersteund o.a. Wishlists, Ajax Filters, Ajax Product Search, Product Quick View en nog veel meer!

Prijs: $58

Download Adrenaline

Flatize WordPress thema

Flatize - Fashion WooCommerce WordPress Theme

Flatize is een mooi minimalistisch eCommerce thema, geschikt voor allerlei soorten webshops. Flatize is voorzien van een geintegreerde visual composer, de Revolution slider en diverse premium WordPress plugins. Gebouwd met behulp van het Bootstrap 3 framework.

Prijs: $55

Download Flatize

Nimva WordPress thema

Nimva is een multifunctioneel, retina ready en responsive WordPress thema. Het is bij uitstek geschikt voor zakelijke websites, webshops en portfolio sites. Video achtergronden, custom header ontwerpen en premium sliders behoren tot de mogelijkheden.

Prijs: $49

Download Nimva

Shirtbox WordPress thema

ShirtBox is een multifunctioneel WooCommerce thema, voorzien van de nieuwste flat-design stijltrend. Inclusief interactieve sliders en een breed scala aan custom widgets. Dit thema is geschikt voor zowel webshops als creatieve zakelijke websites.

Prijs: $58

Download Shirtbox

Enfinity WordPress thema

Enfinity - Adaptive Ecommerce Portfolio WP theme

Enfinity is een elegant en flexibel WordPress thema met een adaptieve layout en ontelbare features, zoals jQuery effecten, Google web fonts, een onbeperkt aantal skins, verschillende pagina templates, een handig drag & drop systeem om je contactformulieren op te bouwen, vele shortcodes, enzovoorts.

Prijs: $55

Download Enfinity

Blanco WordPress thema

Blanco - Responsive WordPress Woo:E-Commerce Theme

Blanco is een helder, gemakkelijk te customizen Magento template. Het is voorzien van vele nieuwe features, zoals een krachtige admin module, een related products slider en slideshows die perfect zijn voor touch screens.

Prijs: $55

Download Blanco

Storefront Pro WordPress thema

Storefront Pro for WordPress e-Commerce

Storefront Pro is een responsive winkelwagentjes thema dat is geschreven in HTML5/CSS3. Het thema maakt het heel eenvoudig voor je klanten om je producten te kopen, of ze nu thuis zijn of onderweg; het past zich moeiteloos aan alle schermformaten aan, of het nu een desktop computer, een tablet of een smartphone betreft.

Prijs: $55

Download Storefront Pro

Refined Style WordPress thema

Refined Style - WordPress Jigoshop eCommerce Theme

Refines Style is een stijlvol, donkerkleurig WordPress thema, voorzien van de populaire JigoShop eCommerce plugin. Het ontwerp is geheel responsive, maar dat kan ook met één enkele klik op een knop worden uitgezet als je dat wil. Inclusief layered Photoshop bestanden, .po/.mo bestanden en nog veel meer!

Prijs: $55

Download Refined Style

Xing WordPress thema

Xing - Business : ecommerce WordPress Theme

Xing is een modern WordPress thema, ontwikkeld voor zakelijke websites en eCommerce ondernemingen. Het wordt ondersteund door custom templates, widgets, short codes en nog veel meer handige features.

Prijs: $55

Download Xing

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.