Wat is het verschil tussen gratis en premium WordPress thema’s? | WP Handleiding

Wat is het verschil tussen gratis en premium WordPress thema’s?

Je hebt de keuze uit duizenden gratis en betaalde WordPress thema’s. In veel gevallen kan een gratis WordPress thema prima werken, maar met name voor zakelijke of complexe websites is vaak een premium WordPress thema vereist. Premium WordPress thema’s hebben als voordeel dat ze een zeer stabiele basis hebben en support bieden als je ergens niet uit komt. Sommige premium thema’s fungeren meer als een soort webdesign software, en bieden je de mogelijkheid om je eigen ontwerpen te maken en te bouwen met behulp van bijvoorbeeld pagina bouwers.

Wat is het voordeel van een gratis WordPress thema?

Het voordeel van gratis WordPress thema’s is dat ze gratis zijn, dit is eigenlijk ook meteen het nadeel. Niets is gratis en goedkoop is vaak duurkoop. Dat wil niet zeggen dat alle gratis WordPress thema’s niet goed zijn, er zijn wel degelijk goede, stabiele gratis WordPress thema’s. Echter het merendeel van de gratis variant is niet goed, zit vol fouten, zijn niet responsive voor mobiele weergave en zeer traag. Wij adviseren dan ook altijd om te kiezen voor Premium WordPress thema’s.

Wat is het voordel van Premium WordPress thema’s?

Het voordeel van premium WordPress thema’s is dat je meer krijgt als je er een beetje voor betaalt. De premium WordPress thema’s zijn stabiel gebouwd, worden normaal gesproken altijd goed weergeven op mobiele apparaten (de nieuwere thema’s), ze komen inclusief support voor vragen, de thema’s worden up-to-date gehouden en je krijgt gratis de nieuwere versies en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Premium WordPress thema’s zijn gewoon veel beter dan gratis WordPress thema’s en dan hebben we het nog niet eens gehad over het design verschil van beide varianten. Een Premium WordPress thema kost ongeveer 40 euro en door dit bedrag te investeren zul je geheid een hoop problemen voorkomen.

Schakel de hulp in van een echte WordPress expert!

Razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Zelf een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.