De beste calculator plugins voor WordPress

calculator plugins

Elke webmaster weet hoe belangrijk het is om de juiste functionaliteiten aan zijn of haar website toe te voegen. Een goed voorbeeld hiervan is een calculator feature; ideaal voor websites op het gebied van o.a. vastgoed, hypotheken, finance en fitness. In dit artikel bespreken we de beste gratis en premium calculator plugins voor WordPress!

Calculator plugins voor WordPress

Cost Calculator ($24) 

calculator plugins

De Cost Calculator plugin maakt het makkelijker om je bezoekers nauwkeurig de kosten van verschillende diensten te laten berekenen. Bijvoorbeeld voor een renovatie, gebitsbehandeling of hosting pakket.

Meer info

WP Amortization Calculator ($20)

calculator plugins

Deze plugin is ideaal voor finance en vastgoed websites is tevens als widget te gebruiken. Dankzij de integratie met Visual Composer is de calculator gewoon beschikbaar als drag & drop element.

Meer info

WooPrice Calculator (gratis)

calculator plugins

Deze WooCommerce extensie biedt je de mogelijkheid om variabele productprijzen te genereren op basis van de opties die de bezoeker aanvinkt. Er is tevens een premium versie beschikbaar van WooPrice Calculator.

Meer info

Mortgage Calculator & Loan Calculator (gratis)

calculator plugins

Deze plugin is ideaal voor websites die zich bezighouden met leningen en hypotheken. De shortcodes zorgen voor een eenvoudige integratie.

Meer info

MWP Body Fat Calculator ($20)

calculator plugins

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een van de calculator plugins die ideaal is voor fitness websites. Er zijn 7 rekenmethodes en een breed scala aan aanpasbare instellingen.

Meer info

MWP Diet Calories Calculator ($25) 

calculator plugins

Deze responsive Bootstrap plugin is ideaal voor dieet websites. Bezoekers kunnen hun BMI, BMR en TDEE berekenen.

Meer info

Keto Calculator (gratis)

calculator plugins

Er zijn veel calculator plugins voor dieet websites. Deze simpele calculator is speciaal ontwikkeld voor het ketogeen dieet, en helpt je bezoekers om hun macro’s te bepalen.

Meer info

Fertility and Ovulation Calculator ($15) 

calculator plugins

Een handige tool voor vrouwen die o.a. de volgende menstruatie en de meest vruchtbare dagen kan berekenen op basis van de ingevoerde informatie.

Meer info

Responsive Mortgage Calculator (gratis)

calculator plugins

Deze jQuery widget biedt je bezoekers de mogelijkheid om een schatting van hun maandelijkse hypotheeklasten te berekenen.

Meer info

Calorie Calculator (gratis)

calculator plugins

Deze calculator plugin is gebouwd op basis van de Mifflin – St. Jeor vergelijking en maakt een schatting van het aantal calorieën dat je per dag binnen mag krijgen om op de goede weg te blijven.

Meer info

Finance Calculator (gratis)

calculator plugins

Met deze handige calculator plugin kunnen je bezoekers berekenen hoe lang ze erover doen om hun lening af te betalen.

Meer info

 

 

3 reacties op “De beste calculator plugins voor WordPress”

  1. Starlight schreef:

    De WP Amortization Calculator en WooPrice Calculator zijn helaas niet meer beschikbaar

  2. Frans schreef:

    Kent iemand hier een maat calculator die een vast winst bedrag vast houd, zoiets als bijvoorbeeld een verborgen product in een winkel wagen die een waarde vertegenwoordigd. Het gaat hier om een webshop waarop ik wil creeren dat hoe meer artikelen mensen kopen hoe hoger de korting wordt. (want de winst blijft immers gelijk)

  3. Diederick schreef:

    Dit vind ik een mooi overzicht van alle calculatoren. Ik heb al wel een voorkeur en ik zie dat alle calculatoren in het Engels zijn. Zijn ze in het Nederlands te maken? En zo ja, hoe?

Geef een reactie