Top 3 WooCommerce FAQ plugins in 2024 | WP Handleiding

Top 3 WooCommerce FAQ plugins in 2024

Een goede klantenservice is cruciaal voor het succes van je WooCommerce shop. Maar het beantwoorden van vragen kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Om de tijd die je spendeert aan het beantwoorden van klantvragen te reduceren, is het raadzaam om een pagina of sectie met veelgestelde vragen (FAQ) aan je webshop toe te voegen. Er zijn veel FAQ plugins voor WordPress, maar die werken niet allemaal even goed met WooCommerce. Om je een zoektocht te besparen hebben wij de beste WooCommerce FAQ plugins in 2024 voor je op een rijtje gezet.

De 3 beste WooCommerce FAQ plugins voor 2024

#1. YITH FAQ for WordPress & WooCommerce

YITH FAQ for WordPress & WooCommerce is een van de beste WooCommerce FAQ plugins die er zijn. Je kunt een onbeperkt aantal FAQs aanmaken, zowel op je ‘gewone’ pagina’s als op je WooCommerce productpagina’s. Wat deze premium plugin de kosten echt waard maakt, is de optie om een zoekbalk aan je FAQs toe te voegen. Zo kunnen bezoekers simpelweg een woord intypen en snel een antwoord op hun vraag vinden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen en antwoorden in categorieën onder te verdelen. YITH FAQ for WordPress & WooCommerce is beschikbaar vanaf €59,99 per jaar, met een proefperiode van 30 dagen.

#2. Ultimate FAQ

Ultimate FAQ doet zijn naam eer aan; je kunt met deze flexibele plugin vrijwel alles op het gebied van FAQs! De plugin is geoptimaliseerd voor de blok editor, maar als je liever gebruik maakt van shortcodes kan dat ook. De gratis versie van Ultimate FAQ zal voor veel WordPress gebruikers al voldoende zijn, maar als je wilt profiteren van de WooCommerce integratie dan heb je de premium versie nodig (beschikbaar vanaf een eenmalig bedrag van $67). Hiermee kun je ook een FAQs tabblad aan je productpagina’s toevoegen, welke je direct vanaf het product bewerkingsvenster op je dashboard kunt beheren. 

#3. Easy Accordion

De premium versie van Easy Accordion, beschikbaar vanaf $29 per jaar, biedt een intuïtieve drag & drop editor, responsive design en compatibiliteit met zowel de WordPress blok editor als met page builders zoals Elementor en Divi. Naast verticale, horizontale en geneste accordeons biedt de plugin een speciale WooCommerce FAQ Tab feature, waarmee je FAQs aan je productpagina’s kunt toevoegen. Bovendien kun je je WooCommerce FAQs volledig aanpassen aan het design en de uitstraling van je website.

 

Lees ook: Simpele WooCommerce tips om je webshop nog beter te maken

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.