WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers

WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers

Ben je van plan om een reisblog op te zetten of je avonturen in verre landen op het Word Wide Web te vereeuwigen? Of misschien zelfs een eigen reisbureau op te zetten? Dan heb je wel een geschikt WordPress thema nodig. Hieronder hebben we de 5 beste premium WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers op een rijtje gezet!

5 premium WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers

#1. Share ($49)

Share
Share

Share is speciaal ontwikkeld voor degenen die hun geweldige verhalen met anderen willen delen en blijvende herinneringen willen creëren. Dit schitterende thema bevat alle elementen die je nodig hebt om een professioneel ogend reisblog op te zetten. Share is 100% responsive, cross-browser compatibel, WPML-compatibel en SEO-vriendelijk.

Download | Demo

#2. Adventure ($51)

Adventure
Adventure

Ben je fotograaf, documentairemaker of wil je gewoon een mooi platform om de foto’s van je reizen te tonen? Dan is Adventure perfect voor jou. Dit thema bevat prachtige portfolio secties met moderne functies zoals parallax scrolling. Je kunt er een one-page website of een multiple-page blog van maken. En dankzij de geïntegreerde Visual Composer plugin is het bouwen van je site een fluitje van een cent!

Download | Demo

#3. The Traveler ($49)

The Traveler
The Traveler

Ben je fan van grid lay-outs, dan is dit thema zeker het bekijken waard. Door het elegante, responsive grid design komt de focus direct op je content te liggen. The Traveler biedt ondersteuning voor Contact Form 7 en bevat een aantal handige custom widgets. Uiteraard is dit thema compatibel met de meest nieuwste WordPress versie.

Download | Demo

#4. Travel ($44)

Travel
Travel

Zoek je een WordPress thema voor een one-page website met een minimalistisch design? Dan is Travel ideaal! Dit responsive en retina-ready thema bevat de Visual Composer plugin, Contact Form 7 en meer dan 600 Google Web Fonts. Travel biedt tevens ondersteuning voor MailChimp en er zit uitgebreide documentatie bij. 

Download | Demo

#5. GoExplore ($86)

Go Explore
Go Explore

GoExplore kan worden gebruikt voor een blog, een digitale reisgids, een reisbureau of een andere aan reizen gerelateerde organisatie. Dit voor zoekmachines geoptimaliseerde thema is ultra-responsive. Het bevat een breed scala aan functionaliteiten en extra’s, waaronder de Travel Destinations plugin, de Content Blocks plugin en ondersteuning voor Google Fonts.

Download | Demo

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.