5 WordPress thema’s voor elektronica websites

5 WordPress thema’s voor elektronica websites

Steeds meer mensen shoppen online voor elektronica. Maar als je een webshop met elektronica producten op wil zetten, heb je te maken met veel concurrentie. Het is daarom van essentieel belang dat je een WordPress thema kiest dat zowel qua design als qua functionaliteiten perfect aansluit op je wensen. In dit artikel belichten we 5 van de beste premium WordPress thema’s voor elektronica websites!

Premium WordPress thema’s voor elektronica websites  

#1. Techmarket ($59)

In dit artikel belichten we 5 van de beste premium WordPress thema’s voor elektronica websites!

Techmarket is een flexibel multi-demo en elektronica shop WooCommerce thema. Je hebt de keuze uit 8 verschillende homepagina stijlen, 7 verschillende shop demo’s, verticale en horizontale menu varianten, 2 landingspagina’s en nog veel meer. Behalve met WooCommerce integreert Techmarket met nog meer populaire extensies. Hierbij kun je denken aan King Composer, Revolution Slider, Dokan- Multivendor Marketplace en YITH WooCommerce Wishlist.

Meer info

#2. Denso ($59)

wordpress thema's voor elektronica websites

Denso is een 100% responsive WordPress thema voor e-commerce webshops en marktplaatsen, met name die gericht zijn op elektronica. Het thema heeft een frisse, moderne uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een mega menu en mobiel menu, recensie systeem integratie, indrukwekkende banners, Product Quick View en nog veel meer. Daarbij is het thema compatibel met de nieuwste versie van WooCommerce.

Meer info

#3. Unicase ($59)

Unicase is een van de meest moderne en gebruiksvriendelijke WordPress thema’s voor elektronica websites die met WooCommerce zijn gebouwd. Het thema biedt 3 demo versies, 5 header stijlen, een onbeperkt aantal kleuren, mega menu’s en nog veel meer geweldige features. Ook krijg je er gratis de Visual Composer plugin en Revolution Slider plugin bij.

Meer info

#4. MediaCenter ($59)

In dit artikel belichten we 5 van de beste premium WordPress thema’s voor elektronica websites!

MediaCenter is een modern, responsive WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor elektronica websites. Je krijgt de Photoshop bestanden erbij, dus je kunt alles aanpassen wat je wilt. Daarbij biedt het thema een wenslijst functionaliteit, product vergelijkingen, de mogelijkheid om producten om merk te filteren, product labels… kortom, alles dat je je maar kunt wensen voor een stijlvolle, gebruiksvriendelijke elektronica website.

Meer info

#5. Electro ($59)

In dit artikel belichten we 5 van de beste premium WordPress thema’s voor elektronica websites!

Electro is een flexibel WooCommerce thema dat je zal helpen het meeste uit je online shop te halen. Het thema bevat meerdere populaire premium plugins, zoals Visual Composer, Revolution Slider, YITH WooCommerce Wishlist en YITH WooCompare. Daarnaast zitten er allerlei handige functionaliteiten ingebouwd, zoals een geavanceerde zoekfunctie, geavanceerde productspecificaties en een YouTube-achtige paginalader.

Meer info

Lees ook: Gratis verzending aanbieden in je WooCommerce shop?

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.