WordPress Plugin Compare Project (WPPC)

WordPress Plugin Compare Project (WPPC)

Als je een bepaalde feature aan je site wilt toevoegen, dan heb je vaak meerdere opties. Het kan soms best wat tijd vergen om de juiste oplossing te vinden die aan al je wensen en behoeften voldoet; er staan immers meer dan 59.000 plugins op WordPress.org. Loop jij zelf ook weleens tegen dit probleem aan? Dan moet je zeker even het WordPress Plugin Compare Project (WPPC) bekijken. Deze nieuwe tool van rtCamp is speciaal ontwikkeld om de juiste plugin voor jouw specifieke toepassing te vinden.

Over het WordPress Plugin Compare Project

Op de WPCP website kun je gebruik maken van de zoekfunctie om een bepaalde WordPress plugin te zoeken. Deze wordt dan weergegeven in een tabel, die allerlei informatie over de plugin laat zien. Denk bijvoorbeeld aan wanneer de plugin voor het laatst geüpdatet is, welke minimale WordPress versie er vereist is en tot welke WordPress versie de plugin getest is. Er zijn ook statistieken te bekijken, waaronder het totale aantal downloads en actieve installaties. De plugin data wordt twee keer per dag ververst, dus de informatie die je te zien krijgt is altijd up-to-date.

Zoek je bijvoorbeeld een plugin voor analytics, social sharing, formulieren of security? Selecteer dan een aantal plugins en je ziet in één oogopslag hoe ze ten opzichte van elkaar scoren. Als je bijvoorbeeld een goede SEO plugin zoekt, dan kun je YOAST, Rank Math SEO en All-in One SEO met elkaar vergelijken. Het is ook mogelijk om vergelijkingen te koppelen.

Toekomstige features

rtCamp is van plan om het WordPress Plugin Compare Project in de toekomst uit te breiden met onder andere aanvullende parameters in de vergelijkingstabel en de mogelijkheid om andere plugins van dezelfde ontwikkelaar te bekijken.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.