WordPress thema’s

Als je WordPress wilt gebruiken als content management systeem (CMS) dan heb je ook een WordPress thema nodig. Gelukkig komt de WordPress installatie direct met een aantal leuke WordPress thema’s zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe blog of website.

In de WordPress kennisbank behandelen wij alle vragen over WordPress thema’s zoals wat het zijn, waar je ze kunt vinden en hoe je een WordPress thema kunt aanpassen. Tegenwoordig worden er online duizenden verschillende WordPress thema’s aangeboden en niet alle WordPress thema’s zijn even goed. Wij adviseren daarom altijd om een WordPress thema uitgebreid te testen voordat je deze gaat gebruiken. Het is slim om een thema onder andere op responsiveheid (mobiele weergave), code fouten, stijl fouten en stabiliteit te testen.

Leer alles over WordPress thema’s met behulp van onderstaande uitleg

Wat is een WordPress thema?

Wat is het verschil tussen gratis en premium WordPress thema’s?

Waar vind ik WordPress thema’s?

Hoe installeer ik een WordPress thema?

Nog meer weten over WordPress?

In de WordPress handleidingen leggen wij stap voor stap uit hoe je zelf een prachtige WordPress website bouwt en deze ook nog eens supersnel maakt met behulp van de WordPress Optimalisatie handleiding. Wil je een echte kenner worden van WordPress? Start dan met de WordPress handleidingen.