WordPress 4.7 Beta 1 is nu beschikbaar

wordpress 4.7 beta 1

WordPress 4.7 Beta 1 is nu beschikbaar! WordPress 4.7 moet op 6 december uitkomen, en deze software is nog in ontwikkeling. Het wordt daarom afgeraden om deze op een actieve website te draaien. Wat je wel kunt doen is een test site opzetten om een beetje met de nieuwe WordPress versie te experimenteren.

Wat kunnen we verwachten van WordPress 4.7?

 • Twenty Seventeen 

  WordPress krijgt een goednieuw standaard thema, met meeslepende uitgelichte afbeeldingen, video headers en subtiele animaties. Twenty Seventeen legt de focus op zakelijke websites en biedt verschillende secties op de homepagina. Je kunt het asymmetrische grid personaliseren met een custom kleuren schema en je multimedia content weergeven met post formats. Het standaard WordPress thema voor 2017 werkt in vele talen en is uiteraard 100% responsive.

 • Sneller en makkelijker je website opzetten 

  Een thema zoeken en installeren in de customizer, pagina’s toevoegen terwijl je een navigatie menu bouwt… het opzetten van een nieuwe WordPress site gaat in 2017 sneller en makkelijker dan ooit tevoren.

 • Custom CSS met live previews 

  Wil je iets verbergen of aanpassen aan de look van een thema of plugin? Met WordPress 4.7 doe je dat gewoon met CSS, én je ziet de resultaten direct in een live preview. Voor kleine aanpassingen heb je dus ook geen child thema meer nodig.

 • Admin talen 

  Dat je site is ingesteld op een taal, hoeft nog niet te betekenen dat alle beheerders of bloggers die aan je site meewerken ook de voorkeur geven aan die taal. Met WordPress 4.7 kunnen alle admins WordPress straks gewoon in hun eigen taal zetten. Om dit uit te proberen moet je wel meer dan één taal geïnstalleerd hebben.   

 • PDF thumbnail previews 

  Als je in WordPress 4.7 PDF bestanden upload, worden er thumbnail afbeeldingen gegenereerd. Hierdoor wordt een beter onderscheid tussen de verschillende PDF bestanden gecreëerd.

Natuurlijk komen er ook voor WordPress ontwikkelaars leuke verbeteringen in WordPress 4.7. Hier zullen we binnenkort wat meer aandacht aan besteden.

WordPress 4.7 Beta 1 uitproberen?

Om WordPress 4.7 uit te testen kun je de WordPress Beta Tester plugin proberen, of de beta versie downloaden in een ZIP bestandje.

Geef een reactie