Waiting: de countdown timer voor WordPress

countdown timer

Afhankelijk van je vakgebied en wat voor soort website je hebt, zijn er tal van evenementen, gebeurtenissen en releases waar jij en je bezoekers naar uit kunnen kijken. Het toevoegen van een countdown timer aan je WordPress site kan je bezoekers aan een belangrijke datum herinneren en een gevoel van opwinding, anticipatie en betrokkenheid creëren. Wil jij ook zo’n functionaliteit aan je website toevoegen? Dan is Waiting de WordPress plugin die je nodig hebt.

Over de Waiting countdown timer plugin

Waiting is een simpele countdown timer plugin die je in staat stelt om naar een bepaalde datum af te tellen. Bijvoorbeeld de datum van een belangrijk evenement, of het einde van een spectaculaire actie (zodat ze weten hoeveel tijd ze hebben om van die mooie korting te profiteren!) Of, je kunt instellen dat de timer het aantal seconden aftelt dat de bezoeker zich op de betreffende pagina bevindt. De plugin biedt de mogelijkheid om eenheden, de tijdzone, labels, lettertypes, breedte, hoogte en andere instellingen te configureren. Dankzij de gebruiksvriendelijke visuele countdown builder met live voorvertoning heb je geen programmeer skills nodig om een countdown timer te bouwen en te publiceren. De plugin genereert zelf een shortcode, die je op elke gewenste pagina op je WordPress site kunt plaatsen. Natuurlijk kun je de countdown ook verbergen, of de bezoeker bijvoorbeeld naar een andere pagina door te verwijzen.

countdown timer

Belangrijkste features

 • Responsive ontwerp
 • Soepele overgangen
 • Ondersteuning voor 600+ fonts
 • Custom hoogte en breedte instellen
 • GMT of WordPress tijdzone
 • Onbeperkt aantal countdowns
 • DOM events (click, hover, enz.) triggeren
 • Uitstekende ondersteuning

countdown timer

De Waiting plugin is gratis te downloaden op WordPress.org. Heb je behoefte aan een uitgebreidere countdown plugin die nog meer mogelijkheden biedt? Bekijk dan eens deze 3 countdown plugins voor WordPress (premium en gratis met betaalde add-ons).

Lees ook: WP Triggers plugin maakt WordPress nog interactiever

 

 

Eén reactie op “Waiting: de countdown timer voor WordPress”

 1. O. Renaud schreef:

  Vraag:
  Is het onderstaande te realiseren?

  In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, overweeg ik, hoe idioot het ook moge zijn, een tijdlimiet te zetten op de tijd dat men op mijn website mag rondkijken. (Na betaling van een bedrag krijgt de bezoeker de tijd om bv. 8 uur op de site gegevens op te zoeken). De analogie is wanneer je bij bv. booking.com een hotelreservering wilt maken en na 10 minuten wordt die mogelijkheid afgesloten.

Geef een reactie