WebVRShop: de eerste Virtual Reality WooCommerce Plugin

virtual reality woocommerce plugin

Virtual Reality is hot, en het zal alleen maar blijven groeien de komende jaren. Tal van bedrijven proberen op de trend in te spelen, en zoeken naar manieren om Virtual Reality in hun eigen websites en applicaties toe te passen. Heb je een WooCommerce webshop en zou je ook graag Virtual Reality willen toepassen? Maak dan kennis met WebVRShop, de eerste Virtual Reality WooCommerce plugin! Deze premium plugin zorgt ervoor dat je 3D modellen van producten aan je webshop kunt toevoegen.

Over WebVRShop, de eerste Virtual Reality WooCommerce plugin

WebVRShop is heel eenvoudig te configureren. Kwestie van je 3D model uploaden, en de sliders gebruiken om te schalen, te positioneren en te roteren. Je kunt ook de omgevingskleur aanpassen. En dankzij het gebruik van AngularJS zijn alle aanpassingen live in het admin panel te bekijken, dus je weet meteen hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

WebVRShop werkt op alle apparaten: desktop computers, laptops, tablets en smartphones. Er is geen noodzaak om een extra app te installeren, het werkt meteen. Bezoekers die geen VR headset hebben zullen je pagina’s overigens zonder problemen kunnen bekijken.

WebVRShop plugin downloaden

De Virtual Reality WooCommerce plugin kost $24, en voor die prijs krijg je support wanneer je het nodig hebt, én levenslang gratis updates. Er wordt overigens nog hard gewerkt om de plugin uit te breiden, dus je kunt in de toekomst allerlei nieuwe features verwachten zoals meerdere 3D model extensies en een VR product gallery. WebVRShop is te koop via Envato.

Meer tips om je WooCommerce webshop te verbeteren?

Wil je meer tips over hoe je je WooCommerce webshop kunt verbeteren? Lees dan onze 5 tips om je WooCommerce shop sneller te maken, leer hoe je een WooCommerce zoekfunctie aan je webshop kunt toevoegen, en ontdek hoe je de verzending en levering van je WooCommerce shop kunt verbeteren. En vergeet vooral niet om een cadeauverpakking optie aan WooCommerce toe te voegen voor de feestdagen, als je dat nog niet hebt gedaan!

 

Geef een reactie