Een WooCommerce zoekfunctie toevoegen aan je webshop

Een WooCommerce zoekfunctie toevoegen aan je webshop

Door een WooCommerce zoekfunctie aan je webshop toe te voegen, bespaar je je bezoekers tijd en zorg je dat ze sneller vinden wat ze zoeken. En dat kan weer leiden tot meer conversies en dus meer winst! De beste zoekfuncties zijn real-time of ‘predictive’ oftewel voorspellend. Daarbij doet de zoekfunctie suggesties voor producten of pagina’s, op basis van wat er in de zoekbalk wordt ingetypt. Wij hebben 4 handige plugins voor je uitgezocht waarmee je eenvoudig een WooCommerce zoekfunctie kunt toevoegen.

Een WooCommerce zoekfunctie toevoegen

WooCommerce Live Product Search

Deze premium plugin voegt een live zoekfunctie toe aan je productpagina’s. De resultaten veranderen terwijl de bezoeker typt, zonder dat de pagina opnieuw hoeft te laden. WooCommerce Live Product Search kost $20, inclusief updates en 6 maanden ondersteuning.

Download WooCommerce Live Product Search 

YITH WooCommerce Ajax Search

Deze plugin werkt net als Google Suggest en is super makkelijk in gebruik. Kwestie van installeren en het werkt meteen! YITH WooCommerce Ajax Search stelt je bezoekers in staat om real time naar producten te zoeken, en geeft suggesties voor producten terwijl er een zoekopdracht wordt ingetypt. De plugin is gratis, maar de premium versie biedt wel heel veel meer functionaliteiten.

Download YITH WooCommerce Ajax Search

WooCommerce Predictive Search

WooCommerce Predictive Search biedt je bezoekers een meer dynamische zoekervaring. De zoekresultaten zijn zeer nauwkeurig! Je kunt zelf instellen hoeveel producten je in de zoekresultaten wil weergeven, bepaalde producten uitsluiten, enzovoorts. Ook deze plugin is gratis, al biedt de premium versie veel meer geavanceerde functies die wellicht het overwegen waard zijn.

Download WooCommerce Predictive Search

InstantSearch+ for WooCommerce

InstantSearch+ is waarschijnlijk de meest geavanceerde WooCommerce zoekfunctie plugin en zal zonder twijfel je conversie ratio verbeteren. De plugin is gratis tot 50 producten en 100 maandelijkse zoekopdrachten. Heb je meer producten, dan moet je een abonnement nemen. Voordeel is dan wel dat je geavanceerde analytics, typo correctie, synonym search en mobiele ondersteuning krijgt.

Download InstantSearch+ for WooCommerce

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.