SUMO WooCommerce Pre-orders Plugin

SUMO WooCommerce Pre-orders Plugin

WooCommerce maakt het heel makkelijk om producten te verkopen via je eigen webshop. Maar wat als je mensen de mogelijkheid wilt geven om een product te bestellen dat nog niet beschikbaar is? WooCommerce biedt zelf geen pre-order functie. Gelukkig kun je deze functionaliteit wel toevoegen met de SUMO WooCommerce Pre-orders plugin.

Over SUMO WooCommerce Pre-orders

SUMO WooCommerce Pre-orders stelt je bezoekers in staat om een bestelling te plaatsen via je webshop, weken of zelfs maanden voordat een product daadwerkelijk beschikbaar is. Men kan bestellen en betalen, en jij kunt het product verzenden zodra het bij je binnenkomt. Klanten kunnen hun bestelling voor verzending eventueel nog annuleren. Het is ook mogelijk voor klanten om pas te betalen zodra het product beschikbaar is; zij ontvangen dan een betalingsherinnering wanneer het betreffende product klaar is voor verzending. Als admin heb je tevens de mogelijkheid om de releasedatum aan te passen.

SUMO woocommerce pre-orders

Je kunt de datum en tijd van een geanticipeerd product configureren, en allerlei aantrekkelijke aanbiedingen maken om meer pre-orders te genereren. Zo kun je bijvoorbeeld korting geven als men voor de release datum van het product besteld. Voor producten in een beperkte oplage kun je van tevoren een maximum aantal bestellingen instellen. SUMO WooCommerce Pre-orders houdt een master log bij van alle pre-order transacties, zodat je alle bestellingen gemakkelijk terug kunt vinden als het tijd is om te verzenden of als klanten vragen hebben over hun bestelling. Daarbij worden er automatisch e-mail notificaties naar klanten en admins gestuurd over de transacties. Deze e-mails kun je uiteraard ook aanpassen.

SUMO woocommerce pre-orders

 

SUMO woocommerce pre-orders

Interesse in SUMO WooCommerce Pre-orders?

SUMO WooCommerce Pre-orders is compatibel met de meeste WooCommerce thema’s en plugins, zoals de SUMO WooCommerce Payment Plans plugin en de SUMO Memberships plugin. De plugin is tevens WPML compatibel, en dus ook geschikt voor meertalige webshops. SUMO WooCommerce Pre-orders kost $39 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

 

Lees ook: Gratis verzending aanbieden in je WooCommerce shop?

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.